s1r101 ارسال شده در شهریور 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2013 با سلام خدمت شمابنده هر کاری میکنم نمیتونم این مشکلم رو بر طرف کنم مدیر سرور هم خودم هستم magic quotes هم فعال کردم هم غیر فعال نشد که نشد http://up.rzdownload.com/2013/01/137139857364011.jpg ممنون میشم راهنمای کنیداین دو گزینه اجازه نمیده به مرحله بعد برم آیا میتوان فایل ها و پوشه های جدید ایجاد کرد؟ آیا گزینه magic quotes در php غیر فعال است؟(توصیه شده) آقا خواهش میکنم جواب بدید نیاز دارم به خدا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
s1r101 ارسال شده در شهریور 16، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2013 انگار همه خواب هستن اینجا دوستان منتظر هستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2013 دوست عزیز خوب 3 ساعت زمان بسیار کمی برای پاسخگویی در یک انجمنه ، چت روم قواعد خودشو داره انجمن هم برای خودش قانون هایی داره ، ممکنه در یک انجمن حتی یک تاپیکی هفته ها هم جواب داده نشه و این مختص این انجمن نیست و در انجمن های بزرگ خارجی هم همینشکلی هست . همانطور که میبینید نوشته تنظیمات اختیاری ، یعنی فعال بودن یا نبودن magic quotes اهمیتی در نصب شدن یا نشدن پرستاشاپ نداره ( فقط توصیه شده نه اجبار ) اما مورد اولی به هاستتون مربوط میشه و با پشتیبانی تماس بگیرین و بگین که این خطا رو میده ، در حقیقت همین مشکل نمیذاره به مرحله بعد برین و مورد آخری اختیاری هست . من اطلاعات دقیقی از این خطا ندارم و از افرادی که صاحب نظر در مسائل هاستینگ هستند خواهش میکنم بیان و کمک کنند این مشکل دوستمون حل بشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
s1r101 ارسال شده در شهریور 16، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2013 دوست عزیز خوب 3 ساعت زمان بسیار کمی برای پاسخگویی در یک انجمنه ، چت روم قواعد خودشو داره انجمن هم برای خودش قانون هایی داره ، ممکنه در یک انجمن حتی یک تاپیکی هفته ها هم جواب داده نشه و این مختص این انجمن نیست و در انجمن های بزرگ خارجی هم همینشکلی هست . همانطور که میبینید نوشته تنظیمات اختیاری ، یعنی فعال بودن یا نبودن magic quotes اهمیتی در نصب شدن یا نشدن پرستاشاپ نداره ( فقط توصیه شده نه اجبار ) اما مورد اولی به هاستتون مربوط میشه و با پشتیبانی تماس بگیرین و بگین که این خطا رو میده ، در حقیقت همین مشکل نمیذاره به مرحله بعد برین و مورد آخری اختیاری هست . من اطلاعات دقیقی از این خطا ندارم و از افرادی که صاحب نظر در مسائل هاستینگ هستند خواهش میکنم بیان و کمک کنند این مشکل دوستمون حل بشه .واقعا سایت های فارسی زبون هیچی اطلاعات ندارن اگه کسی مشکلات بنده رو داشت اول تو سرور این تغییراتو بده تغییرات در فایل پی دی افhttp://up.rzdownload.com/2013/01/137141671470961.rar و برای مشکل دوم هم کافیه در php.ini اینو وارد کنید disable_functions = chmod نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2013 خوب دوست عزیز اینجا به مشکلات پرستاشاپ رسیدگی میشه نه مشکلات هاست شما ، ما در پرستاشاپ استاد هستیم نه در هاستینگ . مشکل شما هم از هاستینگ بوده و ما نباید بلد باشیم ، بلکه پشتیبانی هاست شما باید بلد باشه و براتون رایگان حل کنه . به هر حال خوبه که مشکلتون حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .