inventor2012 ارسال شده در شهریور 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2013 با سلام دوستانوقتی کسی میاد تو سایتم خرید کنه اگه مرورگرش فایر فاکس باشه وقتی رو افزودن سبد خرید کلیک میکنه و بعدش میره پرداخت کنه سبد خرید بصورت ناگهانی خالی میشهو هزینه پستی رو هم نشون نمیده و میزنه رایگانادرس هم : shop.learning1404.irبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2013 این مشکل رو همیشه وقتی مطرح میکنند دوستان ، به آدرس سایتشون که دقت کنید همشون یه چیز مشترک دارن ، اونم اینکه در سای دامین نصب شدن تمامی فروشگاه هایی که این مشکلو دارن ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mihanwow.com ارسال شده در شهریور 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2013 این مشکل رو همیشه وقتی مطرح میکنند دوستان ، به آدرس سایتشون که دقت کنید همشون یه چیز مشترک دارن ، اونم اینکه در سای دامین نصب شدن تمامی فروشگاه هایی که این مشکلو دارن !نه بخاطر اون نیست منم این مشکل رو دارمhttp://mihanwow.ir/shopولی توی ساب دامین هم نیستاز همه جا هم تغییرش دادم حتی از خود sql ولی بازم میزنه رایگان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در مهر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2013 این مشکل را من را هم دارم وفکر میکنم یه باگ پرستا هست . تا مرحله آخر میره وقتی تائید میکنه میزنه سبد خرید خالیه و هیچ اتفاقی نمی افته . لطفا زودتر راهنمایی کنید چون از اصلی ترین قسمت یک فروشگاه سبد خریداون هست www.asarayan.comوارد بشید و بررسی کنید ماژول بانک پارسیان هم که از سایت شما دانلود کرده به صفحه مقصد نمیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2013 سبد خرید ای جکس رو با پیکربندی ماژول سبد خرید غیرفعال کنید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در مهر 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2013 وارد ماژول سبد خرید شدم و فعال کردن حالت ایجکس برای سبد خرید را غیر فعال کردم ولی باز مشکل وجود داره. ممنون میشم راه دیگه ای داره بگید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در مهر 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2013 مشکل از یه ماژول بود و ربطی به سبد خرید نداشت همه ماژول ها را غیر فعال کردم بعد اومدم دونه دونه نصب و یک سفارش ثبت کردم دیدم مشکلی نداره یدونه از ماژول ها مشکل داشت سه هفته بود منو گذاشته بود سره کار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2013 اسم ماژول چی بود؟ Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در مهر 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2013 چند تا ماژول هستند که این مشکل را دارند . اول بانک پارسیان . دوم " ارزیابی فهرست محصولات" من این ماژولها را غیر فعال کردم مشکل برطرف شد . الان پارسیان باز مشکل داره ماژولهای پارسیان انجمن هم هیچ کدوم را سایت من جواب نمیدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
partotelecom ارسال شده در فروردین 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2014 چند تا ماژول هستند که این مشکل را دارند . اول بانک پارسیان . دوم " ارزیابی فهرست محصولات" من این ماژولها را غیر فعال کردم مشکل برطرف شد . الان پارسیان باز مشکل داره ماژولهای پارسیان انجمن هم هیچ کدوم را سایت من جواب نمیدنآقا کسی راه حل درست درمونی برای مشکل خالی بودن سبد خرید و WWW نداره؟؟ متاسفانه بعد از ایجاد HTACCESS دوباره باید یکسری عملیات نامشخص انجام داد!! کلا وقتی نسخه 1.5 همچین مشکلات عمده ای در هسته خودش داره واسه چی پیشنهاد آپدیدت میدین؟؟ WWW.DGCATALOG.COM نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2014 اگر یکمی دقیق باشید و جستجو کنید جواب این سوال رو چند وقت پیش یکی از دوستان دادنمشکل از تنظیمات session در هاست شماست که کوکی درست نگه نمیدارهعکسی هم گذاشته بودن Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sedaghat ارسال شده در شهریور 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2014 با سلام . نمی دونم جای درستی هست یا نه ولی یه سوال بنده مبتدی هستم با پرستاشاپ 1.6.0.6 نصب کردم ادرس سایت www.packpc.comسبد خرید را در صفحه اصلی دست کاری کردم حالا هر کاری می کنم بر نمی گرده دوستان کسی هست کمک کنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .