s1r101 ارسال شده در شهریور 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2013 با سلام من تقریبا تازه کار هستم اما در عرض 3 روز کل زیرو بم پرستا شاپ رو در آوردم و با همه چیزش آشنا شدم اما مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم راهنمایی کنید میخوام در قسمت هزینه ارسال کالا اگر طرف شهرستان بود 10.000 مثلا اگه تهران بود 6 تومان مثلا اضافه کنم به قیمت! الان زدم بالای 60.000 ارسال رایگان که به درستی کار میکنه اما میخوام طرف با توجه به موقعیتش هزینه پست رو پرداخت کنه که موندم چی کار کنم هزینه ارسال من به صورت کلی حساب میشه و موقعیت جغرافیایی رو در نظر نمیگیره چی کار باید بکنم؟کدوم قسمت برم؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
s1r101 ارسال شده در شهریور 23، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2013 با سلام من تقریبا تازه کار هستم اما در عرض 3 روز کل زیرو بم پرستا شاپ رو در آوردم و با همه چیزش آشنا شدم اما مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم راهنمایی کنید میخوام در قسمت هزینه ارسال کالا اگر طرف شهرستان بود 10.000 مثلا اگه تهران بود 6 تومان مثلا اضافه کنم به قیمت! الان زدم بالای 60.000 ارسال رایگان که به درستی کار میکنه اما میخوام طرف با توجه به موقعیتش هزینه پست رو پرداخت کنه که موندم چی کار کنم هزینه ارسال من به صورت کلی حساب میشه و موقعیت جغرافیایی رو در نظر نمیگیره چی کار باید بکنم؟کدوم قسمت برم؟ با تشکربچه ها خواهش میکنم کمک کنید شما ها بازم خیلی تجربه دارید چند ساله دارید کار میکنید خدا خیرتون بده راهنمایی کنید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2013 این امکان در پرستاشاپ وجود نداره بر حسب شهرستان و فاصله هزینه پستی حساب بشه . شما میتونید بر حسب جمع وزن کالاها و قیمت ، هزینه پستی رو محاسبه کنید ، اما بر حسب فاصله یه ماژول قوی میخواد که وجود نداره و نوشته نشده تا به حال . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .