tntnader ارسال شده در شهریور 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2013 با درود - برای خرید چگونه اقدام کنم؟ 1.5نسخهبعد از خرید خودتون نصب میکنید و یا نصب کنم؟لصفا راهنمایی بفرمایید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2013 با تشکر از شما که قصد خرید این قالب رو دارین . فقط توجه کنید این موارد رو در بهتره در پیام خصوصی یا بخش تماس با ما در بازارچه مطرح کنید ، یا حدالمقدور در تاپیک خود قالب سوال رو بپرسین . اینکار باعث میشه از بهم ریختگی و پراکنده شدن مباحث جلوگیری بشه و تمامی سوالات و مباحث در مورد یک قالب در یک تاپیک و منسجم باشه خیلی بهتر از زمانی هست که پراکنده و در ده ها تاپیک باشه . از طریق بازارچه اقدام به خرید کنید ، قالب نصب رایگان داره و ما براتون نصب و پیکربندی میکنیم . http://bazaar.presta-shop.ir/152-prestashop-gg2.html چون از قوانین انجمن هست که سوالات مربوط به هر قالب در تاپیک خود قالب فقط جواب داده بشه ، من با اجازتون این تاپیک رو میبندم ، سوال دیگری داشتین در تاپیک اصلی قالب مطرح کنید یا در پیام خصوصی و یا در بازارچه . بسیار متشکرم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده