aitshop ارسال شده در شهریور 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2013 سلام من پرستای انگلیسی رو به راحتی روی هاستم نصب میکنم اما وقتی پرستای فارسی 1.5 خودمو نصب می کنم با این پیام مواجه میشمکمکم کنید ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2013 زبان رو موقع نصب همون انگلیسی بذارین بمونه ، احتمالا مشکلتون حل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aitshop ارسال شده در شهریور 28، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2013 نشد که نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2013 پرستای فارسی و انگلیسی در این موارد تفاوتی ندارندمیتونید بسته نصب رو سفارش بدید تا براتون نصب کنیم Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aitshop ارسال شده در مهر 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2013 پرستای فارسی و انگلیسی در این موارد تفاوتی ندارندمیتونید بسته نصب رو سفارش بدید تا براتون نصب کنیم Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Betaجالب اینجاست که بسته پیشنهادیتون و خریداری کردم اما یک هفته است که شما هیچ کاری برای من انجام ندادید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dorche ارسال شده در مهر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2013 سلامبسته سایت رو دانلود کردمهمان اول نصب پیغام خطا می دهدراهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2013 سلامکاربر aitshop ، شما باید منتظر باشید تا دانوش جان رسیدگی کنند. از طریق ایمیل یا پیام کوتاه هم میتوانید پیگیر باشیدکاربر dorche ، به انجمن خوش اومدید . توضیحاتتون خیلی مختصره و نمیشه کمکتون کرد. پیشنهاد میکنم راهنمای نصب رو دانلود کنید و مطابق با اون پیش برید.در صورت بروز هر مشکلی ، ابتدا از قسمت جستجو به دنبال راه حل باشید و در نهایت اگه به جواب نرسیدید مشکلتون رو با توضیحات کامل مطرح کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2013 atishp عزیز. در بازارچه پاسخ داده شده اما ظاهرن ایمیل هاتون رو نمیخونید یا به پوشه اسپم رفتهاز طریق تلفن هم تماس گرفتید و راهنمایی گرفتید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .