m0stafa ارسال شده در شهریور 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2013 با سلام من قبلا از پرستا با ورژن 1.4 استفاده میکردمحالا تصمیم گرفتم از ورژن جدید (1.5) استفاده کنمدر ورژن 1.4 موقع وارد کردن فایل ویژگی "در دسترس برای سفارش" رو برای محصولاتی که موجود بودند 1 و محصولاتی که موجود نبودند هیچی نمی گذاشتم، بدین شکل اگر محصول موجود نبود مشتری نمی توانست آن را سفارش دهد.حالا در این ورژن (1.5) اصلا این ویژگی ها کار نمی کنند؟؟؟برای محصولاتی که موجود هستند 1 و برای محصولاتی که موجود نیستند 0 ،یا هیچی قرار نمیدم ولی انگار هیچ اثری ندارد(در واقع هیچ اتفاقی نمی افتد)میخواستم از مدیران خواهش کنم این مشکل را بررسی کنند.....ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2013 با نسخه ۱.۵.۴ تست کنید ببینید مشکل دارید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در شهریور 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2013 من در قسمت صادر کردن یک خروجی از مشتریان می گیرم و وقتی میخوام اطلاعات را در یک پرستا دیگه واردئ کنم میگه اطلاعات وارده شده ولی وقتی روی مشتریان کلیک میکنم هیچ مشتری اضافی به لیست اضافه نشده است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در شهریور 30، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2013 از ورژنی که گفتید استفاده کردم مشکلی نبودفقط اینکه توی ورژن 1.4 برای قرار گرفتن محصول در صفحه اصلی کد 1 در بخش شاخه را وارد می کردم، ولی توی 1.5 نمیدونم چه کدی باید بزنم؟هر چی میزنم نمیگیره!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2013 کد ۲ برای صفحه اصلی هست Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasim ارسال شده در اسفند 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2014 سلام خسته نباشیدوقتی من در بخش سفارش ها یک خروجی csv از تمامی سفارش ها میگیرم و میخواهم این فایل csv رو با excel باز کنم مشکل نمایش سرستون ها رو داره و به طور صحیح نمایش نمی دهد. برای برطرف کردن این مشکل باید چیکار کنم.ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2014 از اکسل استفاده نکنیدیک نرم افزار برای csv در انجمن قبلا معرفی کردم Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .