loderi ارسال شده در شهریور 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2013 سلام معذرت می خوام . سایتم عریض شده نه این که خود سایت کشیده شده باشه بلکه سمت چپ سایت یه فضای خالی سفید زیادی افتادهممنون میشم اگه راهنماییم کنید که این فضای خالی رو بردارم(راستی تو بخش مدیریت این فضای خالی وجود نداره)ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2013 تو بخش کاربری فضای خالی وجود داره هم سمت چپ هم راست چون قالب فیکس هست نه عریض . بخش مدیریت هم به بخش کاربری ربطی نداره . همیشه هم یه بار یه موضوع رو تاپیک ایجاد کنید تا اخطار دریافت ننمایید . مشکلی هم مطرح میکنید آدرس سایتتون رو همیشه ذکر کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
loderi ارسال شده در شهریور 26، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2013 درمورد تعداد با ادمین هماهنگ کردم و گفتم که اشتباه شده و اما در مورد سایت من هنوز کامل راه اندازی نکردم یعنی آدرسش فعلا فقط واسه خودم باز میشه و یعنی شما میگین این مشکل عادیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2013 سلامدوست عزیز حداقل یه عکس بذار از مشکلت تا بشه نظر دادموفق باشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
loderi ارسال شده در شهریور 27، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2013 تو عکس پیوست نشون دادم . سایت سمت راسته و سمت چپ فضای خالی وجود داره و اسکرول و که بکشی سمت چپ سفیده . سایت کامله یعنی اگه اسکرول و بکشی سمت راست سایت هست اما اینکه کنار سایت یه فضای سفید خالی وجود داره یکم جالب نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2013 خوب این ایراد از فارسی سازی قالبه ، شما از کدوم نسخه دارین استفاده میکنید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
loderi ارسال شده در شهریور 27، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2013 نسخه 1.5.4.1 پارسی - آزمایشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2013 اگه ماژول اضافه ای نصب نکردین مشکل از قالبه و از چیز دیگری نمیتونه باشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
loderi ارسال شده در شهریور 27، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2013 با نصب نسخه نهایی حل شد ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .