ALI MRT ارسال شده در شهریور 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2013 متاسفانه بعد از نصب نسخه 1.5.4.1 و نمایش سایت فروشگاه ساختاری مشاهده نمی شود و کلیه مطالب در سمت چپ زیر هم قرار گرفتند ، ؟ از طرف دیگر قالب best store را دانلود نمودم و با ایمپورتر آن را نصب کردم ولی باز هم سایت من به صورت نوشته های پشت سر هم در سمت چپ صفحه نمایش داده میشود ؟ :-( سوال بسیار مهم دیگری هم داشتم ، زمانی که به back office که همان admin سایت میروم کلیه نوشته ها و توضیحات و منو ها تو دل همدگر هست و تشخیص ان قابل فهم نیست نمیدونم با هر براوزری هم که وارد شدم همین طور غیر قابل خوندن بود این رو بمن بگین چجوری حل کنم ؟؟؟؟ با کمال سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2013 آدرس سایتتتتتتتتت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI MRT ارسال شده در مهر 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2013 marketyar.comمتاسفانه در بخش admin که وارد می شوم نوشته ها و منو ها داخل همدیگر است :-( از طرف دیگر طریقه صحیح نصب قالب و ماژول رو هم نمی دونم ؟ خواهشا یک توضیح دهید ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2013 سایتتون ناقصه کلا . هیچ چیزیش درست نیست ، کلا استایل ها لود نمیشن . پیشنهاد میشه کلا از اول نصب کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .