shahram57 ارسال شده در شهریور 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2013 با سلام دوستان من 2 روز پیش 2 محصول به فروشگاه اضافه کردم و بعد از اون صفحه فروشگاه در مرورگر سفید شد . قسمت ادمین به درستی کار میکنه و هیچ مشکلی نداره . کارهایی که انجام دادم 1- چک کردن هاست - مشکلی نداشت 2- روشن کردن دیباگ - همچنان هیچی ارروری در قسمت فروشگاه نمایش داده نمیشه 3- پاک نمودن کش مرورگر هایی که باهاشون کار میکردم - همچنان بدون نمایش اررور و صفحه سفید لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2013 از مدیریت به بخش تنظیمات / سئو و آدرس ها برین و لینک اشنا رو خاموش کرده و ذخیره نمایید . بعد همونجا پایین صفحه ببینید آدرس سایتتون داخل کادر درست نوشته شده باشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahram57 ارسال شده در شهریور 30، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2013 انجام شد ولی همچنان همون مشکل پا برجاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2013 خوب یه راه میمونه و اونم اینکه فروشگاه رو به آخرین بکاپ برگردونید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahram57 ارسال شده در شهریور 30، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2013 خوب یه راه میمونه و اونم اینکه فروشگاه رو به آخرین بکاپ برگردونید . یعنی چی آخرین بک اپ ؟؟ فروشگاهی که 140 تا محصول وارید شده و بک اپی هم نداره . مگه میشه ؟ من الان 3 روز کل انجمنهای ایرانی و خارجی رو داریم میخونم همچین مشکلی نداشتن تا حالا که حتی دیباگ هم نشون ندهلطفا دوستانیکه از ید طولانی در پرستا دارن بفرمایین چه کاری باید انجام داد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2013 آدرس سایتتون ؟؟؟به احتمال زیاد ماژولی نصب کردین که دارای مشکل هست. آخرین ماژولهای نصب شده رو یکی یکی حذف کنید تا ببینید مشکل از کدومهنکته دوم اینکه مگه میشه بک آپ نداشته باشه ؟ هاستی که بک آپ نداشته باشه باید بذاریدش کنار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahram57 ارسال شده در شهریور 30، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2013 دوست عزیز من هیچ ماژولی نصب نکردم فروشگاه کاملا سالم و در حال کار کردن بود . من 2 تا محصول اضافه کردم و بعد این اتفاق افتاد . هاستم پک اپ داره ولی بک اپ دیروز و بک اپ 25 روز پیش تنها کاری که من کردم فقط و فقط اضافه کردن 2 محصول به فروشگاه بود sorenagame.com سمت ادمین پنل فروشگاه کاملا دسته و هیچ مشکلی نداره میتونم بک اپ 25 روز پیش رو بر گردونم ولی فاکتور ها و مشتری های ثبت نامیم از بین میرن لطفا بفرمایید چه کاری باید انجام بدم ؟آدرس سایتتون ؟؟؟به احتمال زیاد ماژولی نصب کردین که دارای مشکل هست. آخرین ماژولهای نصب شده رو یکی یکی حذف کنید تا ببینید مشکل از کدومهنکته دوم اینکه مگه میشه بک آپ نداشته باشه ؟ هاستی که بک آپ نداشته باشه باید بذاریدش کنار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در شهریور 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2013 سلامبه احتمال خیلی زیاد ماژولی داری که باعث ایجاد این مشکل شده. قبل از هرچیز یه فول بک آپ از هاست بگیر. بعد ماژولهایی که روی فروشگاه نصب کردی رو یکی یکی خاموش و تست کن که سایتت بالا میاد یا خیر.ماژول های پیش فرض پرستا رو نیاز نیست بررسی کنی و ماژولهای قالب و ماژول های اضافی که نصب کردی رو بررسی کن. مثلاً ماژول فروتل اگر در هوک هدر قرار بگیره باعث ایجاد این مشکل میشه و تنها راه حلش اینه که از موقعیت هدر حذف بشه. درضمن اگر با phpmyadmin آشنایی داشته باشی میتونی دیتابیس رو دانلود کنی و بعد از برگردوندن بک آپ، جداول مربوط به حساب کاربری مشتریان، سفارشات، آدرس ها و ... رو برگردونی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahram57 ارسال شده در شهریور 30، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2013 واقعا ممنون از شما دوست عزیز خیلی مسخره هست مشکل دقیقا از جایی بود که فکرشو نمیکردم با غیر فعال کردن ماژول فروتل سایت اومد بالا !!!!!!!! از اول فروتل نسخه حرفه ای رو خریداری و نصب کردم و هیچ مشکلی نبود . تا 2 روز پیش که یکی از مشتری ها از طریق فروتل خرید کرد و بعد از آپدیت کردن وضعیت سفارش فکر کنم وب سایت به این حال و روز افتاد . خیلی جالبه . و قطع به یقین نویسنده ماژول فروتل هیج تعهدی در قبال خسارتی که به من خورده قبول نخواهد کرد . حالا 3 روز هم باید کلنجار بریم با نویسنده ماژول فروتل نسخه حرفه ای تا بلاخره قبول کنه مشکل از ماژولش هست . سلامبه احتمال خیلی زیاد ماژولی داری که باعث ایجاد این مشکل شده. قبل از هرچیز یه فول بک آپ از هاست بگیر. بعد ماژولهایی که روی فروشگاه نصب کردی رو یکی یکی خاموش و تست کن که سایتت بالا میاد یا خیر.ماژول های پیش فرض پرستا رو نیاز نیست بررسی کنی و ماژولهای قالب و ماژول های اضافی که نصب کردی رو بررسی کن. مثلاً ماژول فروتل اگر در هوک هدر قرار بگیره باعث ایجاد این مشکل میشه و تنها راه حلش اینه که از موقعیت هدر حذف بشه. درضمن اگر با phpmyadmin آشنایی داشته باشی میتونی دیتابیس رو دانلود کنی و بعد از برگردوندن بک آپ، جداول مربوط به حساب کاربری مشتریان، سفارشات، آدرس ها و ... رو برگردونی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در شهریور 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2013 خواهش میکنماز ابتدای تاپیک به شما گفته شده بود که ماژولها رو بررسی کنید. خب نباید منتظر می موندین.الآن هم نیاز نیست که ماژول های فروتل رو غیرفعال کنید فقط از موقعیت هدر حذفش کنید مشکل حل میشه. هیچ وقت هم دیگه این اتفاق پیش نمیاد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahram57 ارسال شده در مهر 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2013 بله ولی شاپ با همون ماژول 3 ماه کارده بود بدون مشکل میشه بگید از کجا باید موقعیت رو عوض کنم و به کدام موقعیت باید منتقل کنم ؟خواهش میکنماز ابتدای تاپیک به شما گفته شده بود که ماژولها رو بررسی کنید. خب نباید منتظر می موندین.الآن هم نیاز نیست که ماژول های فروتل رو غیرفعال کنید فقط از موقعیت هدر حذفش کنید مشکل حل میشه. هیچ وقت هم دیگه این اتفاق پیش نمیاد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در مهر 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2013 با سلام دوست عزیز از قسمت ماژولها -> جایگاه ها از هوک هدر ماژول رو بردارید حدف کنید درست میشهو اینکه نسخه جدید در حال اماده شدنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahram57 ارسال شده در مهر 2، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2013 این کار رو انجام دادم و سایت بالا میاد ولی در هنگام خرید ماژول فروتل عمل نمیکنه . خواهش میکنم حاضرم هزینه پرداخت کنم و این مشکل رو برام بر طرف کنید . هم اعتبارم و زمانم و هم سرمایه گذاری که کردم سر سهل انگاری و تست نشدن کامل ماژول قبل از ریلیز داره از بین میره . لطفا هزینه رو برام در پیغام خصوصی ارسال کنیدبا تشکر بسیار از کاربر sharif854 که مشکل رو برای من حل کردن ، کاری که وظیفه تیم نویسنده ماژول بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2013 دوست من جناب شریف از دوستان برنامه نویس همین ماژول فروتل حرفه ای هستند و ماژول کار مشترک بنده و ایشون هست Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .