nyper ارسال شده در مهر 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2013 درود به همه.دوستان من یه مشکل کوچیک دارم !وقتی تو قسمت شاخه ها یه زیر شاخه ایجاد میکنم با اینکه تیک گزینه شاخه اصلی رو نمیزنم ولی بازم شاخه اصلی میشه و عوض اینکه بره زیر شاخه اصلی که انتخاب کردم خودش شاخه اصلی میشه! دلیلش چی میتونه باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2013 متاسفانه من نگرفتم چی گفتین ، اگه میشه با عکس و یکمی شفاف تر توضیح بدین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nyper ارسال شده در مهر 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2013 http://up.behtarin.com/uploads/1b5444412b1.jpg اینجا باید فانتزی فقط داخل تابلوهای شبنما باشه ولی هم داخل تبلوها هست هم اینجا که تو عکس هم میبینید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2013 این منو هست ، از داخل پیکربندی ویرایش کنید . برین به بخش ماژولها / منو / پیکربندی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .