nyper ارسال شده در مهر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2013 درود.دوستان من یه سوال دارم تو نسخه 1.5.2 وسط صفحه تقریبا خالیه وقتی بخش پر فروشترین ها رو غیرفعال میکنید دیگه پایین اسلایدر هیچی نمیاد.من میخوام محصولات فروشگاه رو زیر اسلایدر نشون بده مثل 1.4.9 ... چیکار کنم؟ یاحق نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2013 سلامباید یکی از ماژولهایی که محصولات رو نشون میده نصب کنیدمحصولات جدید یا محصولات پرطرفدار یا ....موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nyper ارسال شده در مهر 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2013 ازز کجا میتونم دانلود کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2013 تو خود پرستاشاپه ، نیاز به دانلود نیست ، ماژول محصولات پرطرفدار رو روشن کنید ، بعد هر محصولی ایجاد میکنید در بخش انتخاب شاخه ها ، تیک خانه رو هم بنزید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .