meisam1366 ارسال شده در مهر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2013 با سلام من می خواستم صفحه خرید فروشگاه طوری باشه که نحوه تحویل در قسمت خرید نباشه و قسمت قسمت آدرس طوری باشه که فقط آدرس رو دریافت کنم یعنی می خوام اون قسمت رو ویرایش کنم از کجا باید ویرایش کنم در کل طوری می خوام قسمت خرید باشه که مشتری مشخصاتشو وارد کنه و درگاه کلیک کنه و پرداخت کنه آخه نمی خوام برای مشتری پست بشه برای یه شرکتی که محصولاتشو بفروشه فقط خرید باشه می خوام قسمت های اضافی حذف بشه یا حداقل بگید از کجا ویایششون کنم در ضمن کاری میشه کرد که قسمت دانلود در قسمت خرید حذف بشه و مطالب راست چین بشن و عکس محصول در صفحه اصلی بزرگتر باشه توضیحاتش تعداد کاراکتر بیشتری باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2013 اینایی که گفتین حتی با فرض آشنایی شما با برنامه نویسی حدود ده صفحه توضیحات میخواد که نیازه کسی پیدا بشه فرصت داشته باشه اینا رو بهتون توضیح بده . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2013 توضیحات شما مبهم هستاین همه درخواست دارید آدرس سایت هم نذاشتید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .