savajjad ارسال شده در مهر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2013 سلام ...اين مشكلي هست كه چند جاي ديگه هم تو فروم بهش جواب داده شده فیلد بازنویسی لینک (پارسی (Persian)) نامعتبر است تو اون جواب ها گفته شده بايد روي " جهت بهبود seo " كليك كنم /// ولي من همچين چيزي پيدا نكردم هر چي گشتم ... خواهش ميكنم كمك كنيد ..با تشكر از شما ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2013 وقتی محصولی اضافه میکنید سمت راستش چند تا زبانه وجود داره که سئو نیز یکی از اوناست . ( در نسخه 1.5 ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
savajjad ارسال شده در مهر 7، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2013 درسته داداش نسخم 1.5 من قبلا يه بار نصب كردم اين مشكل رو نداشتم اين بار دوممه چون هاستمو بك آپ ريستور كردم دوباره نصب كردم 1.5 رو اين مشكل درست شده ...از اون زبونه هم وارد شدم هيچ فرقي نكرد ... خواهشا يكي كمكم كنه يعني هيچكس اين مشكل رو نداره ؟ ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2013 به عکس دقت کنید ، اگه فیلدها رو پر میکنید و بازم مشکل داره ،احتمالا درست نصب نشده پرستاشاپ و بهتره از اول نصب کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rozroz ارسال شده در مهر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2013 منم یه مشکلی دارم وقتی فیلد های صفحه ی اول ارسال محصول جدید رو پر میکنم و ذخیره رو میزنم بعضی وقت ها (90% اوقات) صفحه سفید میشه و چیزی ذخیره نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2013 هزاران بار گفته شده مشکل صفحه سفید رو مطرح نکنیدباید دیباگ رو روشن کنید تا خطا نمایان بشهخواهش میکنم جستجو کنید و اینقدر سوالات تکراری نپرسید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ice_life_2012 ارسال شده در مهر 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2013 هزاران بار گفته شده مشکل صفحه سفید رو مطرح نکنیدباید دیباگ رو روشن کنید تا خطا نمایان بشهخواهش میکنم جستجو کنید و اینقدر سوالات تکراری نپرسید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta سلام. عزیز من موقع ثبت محصول جدید در قسمت تصویر هیچ گزینه ای ندارم که بتونم تصویرو اضافه کنم.چیکار باید کرد؟ گشتم داخل انجمن چیزی پیدا نکردم. اگه چیزی هست لینکشو لطفا بدید. با تشکرعکس ضمیمه گذاشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ice_life_2012 ارسال شده در مهر 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2013 سلام. عزیز من موقع ثبت محصول جدید در قسمت تصویر هیچ گزینه ای ندارم که بتونم تصویرو اضافه کنم.چیکار باید کرد؟ گشتم داخل انجمن چیزی پیدا نکردم. اگه چیزی هست لینکشو لطفا بدید. با تشکرعکس ضمیمه گذاشتممشکلم حل شد. شاحه محصولات رو اشتباه انتحاب کرده بودم. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .