mamad.noise ارسال شده در مهر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2013 سلاممن یه مشکلی دارم وقتی میخوام یه محصول ایجاد کنم برای بخش ترکیب ویژگی ها در سمت راست وجود نداره! که من انتخاب کنم ولی توی محصولات پیشفرض این ویژگی ها وجود داره و قابل انتخاب هست!! به عنوان مثال ماساژور شاندرمن ویژگیها رو داره!پیشاپیش ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2013 خوب ابتدا باید اسم و مشخصات کلی رو محصول رو بنویسین و روی ذخیره و ماندن کلیک کنید تا اونا ظاهر بشن . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamad.noise ارسال شده در مهر 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2013 بله اینکار رو کردم و محصول هم توی فروشگاه به نمایش در میاد ولی برای ایجاد ویژگیها نمیتونم کاری انجام بدم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2013 سلاماز قسمت کاتالوگ >> مشخصه ها و مقادیرباید اونا رو ایجاد کنید و مقداردهی نمائیدسپس در صفحه ویرایش محصول و در تب ترکیبات، روی دکمه "ترکیب جدید" کلیک کنید و تنظیمات آنرا انجام دهیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamad.noise ارسال شده در مهر 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2013 اینکار روانجام دادم ولی موقع ثبت مقدار برای ویژگی خطای زیر رو میده!http://upload7.ir/images/96694568839529001707.jpg .پیشاپیش ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2013 یکبار این خطا رو میده یا چندبار تست کردید؟ Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamad.noise ارسال شده در مهر 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2013 نه چنیدین بار امتحان کردم این مشکل رو داشت!الان که یکم دستکاری کردم ایجاد میکنه ولی بدون نام هست و باید ویرایشش کنم و اسمش و عوض کنم و درست میشه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در اسفند 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2013 سلام ماژولی هست که بشه ویژگیهای محصولات را به صورت تصویری که قرار دادم اضافه کنیم .ماژول خود پرستا یک سری نواقع داره و زیاد هم چیدمانش مرتب نیست تو مقایسه هم کلی بهم میریزه http://uplod.ir/g99hvz703ou7/Untitled-1.gif.htm نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .