nima_haji ارسال شده در دی 24، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2011 سلام دوستان عزیز من امروز تونستم پرستاشاپ رو روی هاست اصلیم نصب و استفاده کنم و دارم ازش به معنای واقعی لذت می برم من به سئو خیلی علاقه دارم و هر کدوم از سایت هام طبق آنالیز 30 هزار تا کی ورد دارند و پرستا هم هم این قابلیت رو داره که روش متمرکز و کار کنم برسیم سر موضوع اصلی یعنی سوال من از وردپرس استفاده می کردم که برای تولید فروشگاه جدید با دامنه ی دیگر یک بک آپ ساده از خود وردپرس می گرفتم و بعد بعد در روز دامنه دیگه پیاده می کردم که همتون استاد هستید در این موارد می خواستم بدونم در پرستاشاپ هم این امکان هست که من با یک فروشگاه که طراحی می کنم روی 10 تا دامین کپی کنم به نوعی و هر کدوم مجزا باشند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 24، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2011 چرا نمیشه دوست عزیز . کار خیلی سادست . اول پرستاشاپ رو روی یه هاست نصب کنید و هر چندتا محصول که دوست داشتید واردش کنید. بعدش یه بک آپ از دیتابیسش بگیرید.حالا نوبت میرسه به کار اصلی - کلیه پوشه ها تون رو از هاست اولی به هاست دومی کپی کنید . بعدش پوشه install رو که بعد از نصب پاک کرده بودید رو آپلود کنید تو هاست دومی - حالا برید تو پوشه config و فایل settings.inc رو پاک کنید. حالا مثل سایت اولی عملیات نصب رو انجام بدید . توجه داشته باشید که رمز عبور و ایمیل رو در آخر عملیات نصب همونی قرار بدید که تو هاست اولی قرار داده بودید . نصب که تموم شد پوشه install رو پاک کنید و برید تو phpmyadmin و دیتابیس ایجاد شده را به کلی پاکش کنید و دوباره یه دیتابیس جدید با همون نام ایجاد کنید و فایل بک آپ دیتابیس رو که از هاست اولی گرفته بودید رو ایمپورت کنید .به قول بعضیا به همین سادگی - به همین خوشمزگیتوجه : نام - پیشوند -موتور دیتابیس و رمز عبور رو باید هنگام نصب تو هاست دومی همونایی قرار بدید که تو هاست اولی قرار دادید. توصیه میکنم با یک نام کاربری همتا تو هر دو هاست ثبت نام کنید . اینجوری خیلی بهتره واکنش ها : marmar 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nima_haji ارسال شده در دی 25، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2011 من می خوام این کار رو روی یه هاست و 10 تا دامین انجام بدم میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 25، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2011 دوست عزیز این کار چه ضروریتی داره ؟؟؟!!!یعنی شما میگید تو یه هاستی که میخرید مثلا یک گیگ 10 تا پوشه ایجاد کنید و هر پوشه با یک دامین مربوط به خودش باز بشه ؟؟؟خوب من امتحان نکردم اینو قبلا ولی فکر کنم بشه . کافیه 10 تا پرستاشاپ رو به روشی که قبلا عرض کردم تو همون هاست تو پوشه های مختلف نصبش کنید و به هر کدوم یک دامین اختصاص بدید .ولی این هم وقت گیره و هم از نظر عملی شدن یکم سخته . هم مدیریت کردنشون سخته و هم مسایل آپدیت و ...و اما پیشنهاد من به شما :حدود یکماه صبر کنید تا پرستاشاپ نسخه 1.5 انتشار پیدا کنه . تو اون نسخه از پرستاشاپ قابلیت مولتی شاپ وجود داره که خیلی جالبهیعنی شما یکبار پرستاشاپ رو نصب میکنید و از یک پنل مدیریتی میتونید ده ها فروشگاه مختلف تو یه هاست داشته باشید !!هر کدوم از فروشگاه هاتون میتونن قالب مجزا داشته باشند - میتونید تو هر کدوم قوانین مجزا تعیین کنید و خیلی کارهای جالب دیگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 25، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2011 شما دو راه داریاگر میخواید یک فروشگاه با چند دامنه داشته باشید باید از addon domains استفاده کنید و به هاستتون دامنه اضافه کنید. این کار یک هزینه اضافه خواهد داشت که به سرویس دهنده پرداخت میکنید. این کار برای شما باید مناسب تر باشه به شرطی که این فروشگاهها از هم جدا نباشند. اگر دوست دارید کپی کنید و هر فروشگاه خودش فعالیت جداگانه داشته باشه امکان پذیره و باید از فایلها و دیتابیس یک کپی تهیه کنید و بعد فایل settings.inc.php رو داخل پوشه config ویرایش کنید. نام کاربری و رمز عبور دیتابیس رو یکسان تعریف کنید راحت تره و فقط باید یک بخش رو ویرایش کنید و اگر لازم بود نام پوشهای که پرستاشاپ داخلش هست معرفی کنید. define('__PS_BASE_URI__', '/prestashop/'); نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nima_haji ارسال شده در دی 25، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2011 دوستان هاست من در حدود 600 گیگابایت هست همه چی کلا نامحدود و با این کار یعنی روی 100 تا دامین فکر نکنم یک صدم فضا هم اشغال بشه باز از راهنمایی جامع و کامل تون ممنونو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2011 البته اگر قرار باشه روی یک هاست این کار رو انجام بدید باید نام دیتابیس رو هم در فایل تغییر بدید و یک دیتابیس جدید هم ایجاد کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
djsnowman ارسال شده در فروردین 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2012 چرا نمیشه دوست عزیز . کار خیلی سادست . اول پرستاشاپ رو روی یه هاست نصب کنید و هر چندتا محصول که دوست داشتید واردش کنید. بعدش یه بک آپ از دیتابیسش بگیرید.حالا نوبت میرسه به کار اصلی - کلیه پوشه ها تون رو از هاست اولی به هاست دومی کپی کنید . بعدش پوشه install رو که بعد از نصب پاک کرده بودید رو آپلود کنید تو هاست دومی - حالا برید تو پوشه config و فایل settings.inc رو پاک کنید. حالا مثل سایت اولی عملیات نصب رو انجام بدید . توجه داشته باشید که رمز عبور و ایمیل رو در آخر عملیات نصب همونی قرار بدید که تو هاست اولی قرار داده بودید . نصب که تموم شد پوشه install رو پاک کنید و برید تو phpmyadmin و دیتابیس ایجاد شده را به کلی پاکش کنید و دوباره یه دیتابیس جدید با همون نام ایجاد کنید و فایل بک آپ دیتابیس رو که از هاست اولی گرفته بودید رو ایمپورت کنید .به قول بعضیا به همین سادگی - به همین خوشمزگیتوجه : نام - پیشوند -موتور دیتابیس و رمز عبور رو باید هنگام نصب تو هاست دومی همونایی قرار بدید که تو هاست اولی قرار دادید. توصیه میکنم با یک نام کاربری همتا تو هر دو هاست ثبت نام کنید . اینجوری خیلی بهتره با سلام یک سوال داشتم اگر اطلاعات بک آپ گرفته شده را از سایت قبلی بخواهیم رو یک هاست و دومین جدید ببریم چی باز همین کار را میشه انجام داد؟!آخه من این کار را انجام دادم ولی سایت جدیدم وقتی آدرسشو میزنم میره تو سایت قبلیم.سایت قبلیم (ف ی ل ت ر شده البته)0213D سایت جدیدم3D021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2012 شما بعد از انتقال وارد بخش مدیریت سایت جدید بشید و در بخش تنظیمات - url & seo و در انتهای صفحه آدرس جدید سایت رو تنظیم کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
djsnowman ارسال شده در مرداد 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2012 چرا نمیشه دوست عزیز . کار خیلی سادست . اول پرستاشاپ رو روی یه هاست نصب کنید و هر چندتا محصول که دوست داشتید واردش کنید. بعدش یه بک آپ از دیتابیسش بگیرید.حالا نوبت میرسه به کار اصلی - کلیه پوشه ها تون رو از هاست اولی به هاست دومی کپی کنید . بعدش پوشه install رو که بعد از نصب پاک کرده بودید رو آپلود کنید تو هاست دومی - حالا برید تو پوشه config و فایل settings.inc رو پاک کنید. حالا مثل سایت اولی عملیات نصب رو انجام بدید . توجه داشته باشید که رمز عبور و ایمیل رو در آخر عملیات نصب همونی قرار بدید که تو هاست اولی قرار داده بودید . نصب که تموم شد پوشه install رو پاک کنید و برید تو phpmyadmin و دیتابیس ایجاد شده را به کلی پاکش کنید و دوباره یه دیتابیس جدید با همون نام ایجاد کنید و فایل بک آپ دیتابیس رو که از هاست اولی گرفته بودید رو ایمپورت کنید .به قول بعضیا به همین سادگی - به همین خوشمزگیتوجه : نام - پیشوند -موتور دیتابیس و رمز عبور رو باید هنگام نصب تو هاست دومی همونایی قرار بدید که تو هاست اولی قرار دادید. توصیه میکنم با یک نام کاربری همتا تو هر دو هاست ثبت نام کنید . اینجوری خیلی بهتره با سلام من دو دفعه سایتم ف... شد و با همین روش سایت را به هاست جدید منتقل کردم ولی این دفعه در مرحله نصب بعد از زدن رفتن به مرحله دوم دیگه جلوتر نمیره نمیدونم اشکال از چیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
djsnowman ارسال شده در مرداد 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2012 چرا نمیشه دوست عزیز . کار خیلی سادست . اول پرستاشاپ رو روی یه هاست نصب کنید و هر چندتا محصول که دوست داشتید واردش کنید. بعدش یه بک آپ از دیتابیسش بگیرید.حالا نوبت میرسه به کار اصلی - کلیه پوشه ها تون رو از هاست اولی به هاست دومی کپی کنید . بعدش پوشه install رو که بعد از نصب پاک کرده بودید رو آپلود کنید تو هاست دومی - حالا برید تو پوشه config و فایل settings.inc رو پاک کنید. حالا مثل سایت اولی عملیات نصب رو انجام بدید . توجه داشته باشید که رمز عبور و ایمیل رو در آخر عملیات نصب همونی قرار بدید که تو هاست اولی قرار داده بودید . نصب که تموم شد پوشه install رو پاک کنید و برید تو phpmyadmin و دیتابیس ایجاد شده را به کلی پاکش کنید و دوباره یه دیتابیس جدید با همون نام ایجاد کنید و فایل بک آپ دیتابیس رو که از هاست اولی گرفته بودید رو ایمپورت کنید .به قول بعضیا به همین سادگی - به همین خوشمزگیتوجه : نام - پیشوند -موتور دیتابیس و رمز عبور رو باید هنگام نصب تو هاست دومی همونایی قرار بدید که تو هاست اولی قرار دادید. توصیه میکنم با یک نام کاربری همتا تو هر دو هاست ثبت نام کنید . اینجوری خیلی بهتره با سلام من دو دفعه سایتم ف... شد و با همین روش سایت را به هاست جدید منتقل کردم ولی این دفعه در مرحله نصب بعد از زدن رفتن به مرحله دوم دیگه جلوتر نمیره نمیدونم اشکال از چیه مشکل حل شد دوباره از سرویس دهنده هاستم خواستم منتقل یکنه سایت قبلی را و مشکل اینبار حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
djsnowman ارسال شده در مرداد 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2012 یک سوال از دوستان داشتمهر دفعه که سایت را منتقل میکنم پسورهای قبلی کاربران دیگه جواب نمیده و باید دوباره درخواست تعویض پسورد بدن.داخل دیتابیس هم نگاه کردم پسورد ها را بصورت مثلا 59226d1199b708efcc3f622be27f مینویسه در حالیکه مثلا پسورد اصلی 021dvd این را چجوری میشه بازخوانی کرد و یا اینکه یک پسورد را به تمام یوزرها داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2012 اینو میشه بازخوانی کرد ولی سخته چون پرستاشاپ اینو به روش md5 شخصی سازی شده که مخلوط میشه با نام کاربری فکر کنم رمزنگاری میکنه . تا اونجایی که من میدونم اصلا امکان نداره رمز عبورها کار نکنه و احتمالا موقع انتقال یه مشکلی پیش میاد یا درست ایمپورت نمیشه دیتابیس و رمز نگاری به هم میخوره . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi agha ارسال شده در خرداد 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2015 چرا نمیشه دوست عزیز . کار خیلی سادست . اول پرستاشاپ رو روی یه هاست نصب کنید و هر چندتا محصول که دوست داشتید واردش کنید. بعدش یه بک آپ از دیتابیسش بگیرید.حالا نوبت میرسه به کار اصلی - کلیه پوشه ها تون رو از هاست اولی به هاست دومی کپی کنید . بعدش پوشه install رو که بعد از نصب پاک کرده بودید رو آپلود کنید تو هاست دومی - حالا برید تو پوشه config و فایل settings.inc رو پاک کنید. حالا مثل سایت اولی عملیات نصب رو انجام بدید . توجه داشته باشید که رمز عبور و ایمیل رو در آخر عملیات نصب همونی قرار بدید که تو هاست اولی قرار داده بودید . نصب که تموم شد پوشه install رو پاک کنید و برید تو phpmyadmin و دیتابیس ایجاد شده را به کلی پاکش کنید و دوباره یه دیتابیس جدید با همون نام ایجاد کنید و فایل بک آپ دیتابیس رو که از هاست اولی گرفته بودید رو ایمپورت کنید .به قول بعضیا به همین سادگی - به همین خوشمزگیتوجه : نام - پیشوند -موتور دیتابیس و رمز عبور رو باید هنگام نصب تو هاست دومی همونایی قرار بدید که تو هاست اولی قرار دادید. توصیه میکنم با یک نام کاربری همتا تو هر دو هاست ثبت نام کنید . اینجوری خیلی بهتره دوست گرامی من از این روش شما برای پرستاشاپ 1606 استفاده کردم تا هاست خودم را تغییر دهم. این روش پاسخ داد ولی یک مشکل که برخورد کردم این بود که در صفحه اصلی، منوی بالای صفحه در حالت پیش فرض(زنانه-پیراهن و...) است ولی وقتی وارد صفحه یکی از محصولات می شوم، منوهایی که من تعریف کردم درست قرار دارد. چگونه منوی صفحه اصلیرا تغییر دهم؟آدرس صفحه rayagame.ir البته شاید با آی پی ایران هنوز تنظیم نشده باشد و محتویات هاست قبلی که در دست تعمیر است نشان داده شود ولی فعلا با آی پی خارجی وارد صفحه هاست جدید می شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamadalizadeh989 ارسال شده در شهریور 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2016 دوستان سلاممن میخوام یه فایل اکسل که شامل 5 میلیون قطعه با تمام مشخصات هست رو وارد دیتابیس سایتم کنم.باید چطوری این کار و انجام بدم؟از excel2mysql استفاده کنم یا راه دیگه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2016 سلامتنها از طریق csv در پرستاشاپ مقدور هست که اون هم معمولا با زبان فارسی به مشکل میخوره. در واقع اگه این جواب نده میشه گفت که راهی نداره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamadalizadeh989 ارسال شده در شهریور 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2016 ممنون دوست عزیز من بررسی کردم xml هم میتونم وارد کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در مهر 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2016 سلاممن میخوام هاستم رو عوض کنم. ببینید این کار رو بکنم درسته دیگه 1- کل محتویات الان رو روی هاست جدید بریزم2- دیتابیس رو هم بک آپ بگیرم روی هاست جدید بریزم در اینصورت وقتی دیتابیس روی هاست جدید میره رمزش همونه .. یا هنگام انتقال رمز میگیره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2016 سلام بر شما.عموما هاست ها اینکارو به رایگان انجام میدن. باید یک دیتابیس جدیدبا همون نام بسازید. دیتابیسی که بک آپ گرفتید رو ایمپورت کنید. توی فایل config/setting اطلاعات رو مطابق با دیتابیس جدید تغییر بدید. واکنش ها : m like mother 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .