starter127 ارسال شده در مهر 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2013 سلامخواستم بدونم آیا راهی هست که بشه برای محصولات مجازی ترکیبات بذاریم؟چون درحال حاظر این خطای رومیدهیک محصول مجازی نمی تواند ترکیبات داشته باشد. چه جوری باید این مشکلو حل کنم؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در مهر 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2013 خب بصورت پیش فرض این خطا را میده. بیشتر توضیح بدید که چرا می خواهید ترکیبات بذارید برای فایل دانلودی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2013 این مشکل ؟! کدوم مشکل ؟ اینکه مشکل نیست ، شما برای محصولی که ترکیب داره نمیتونید فایل دانلودی بذارین ، تمام و راه حلی هم نداره مگه اینکه ماژولی چیزی براش تهیه کنید که صد درصد باید سفارش بدین و یا بگردین در بین سایت های خارجی تا پیدا کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
starter127 ارسال شده در مهر 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2013 خب بصورت پیش فرض این خطا را میده. بیشتر توضیح بدید که چرا می خواهید ترکیبات بذارید برای فایل دانلودی؟خب مثلا یه قالب بفروشیم که مثل این نمونه تو بازارچه http://bazaar.presta-shop.ir/163--best-store.html برای نصبش از ترکیبات یا چیزی شبیه اون استفاده شده این مشکل ؟! کدوم مشکل ؟ اینکه مشکل نیست ، شما برای محصولی که ترکیب داره نمیتونید فایل دانلودی بذارین ، تمام و راه حلی هم نداره مگه اینکه ماژولی چیزی براش تهیه کنید که صد درصد باید سفارش بدین و یا بگردین در بین سایت های خارجی تا پیدا کنید .ولی خب این برای من مشکله! خب کجا سفارش بدم؟هزینه ش چقدر میشه؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در مهر 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2013 از طریق بازارچه و تماس با ما... پیام بگذارید... آقا بهمن ردیف می کنن براتون.. یا حق نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در تیر 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2015 سلام دوستان منم همین مشکل دارم محصولات دارای ترکیب هستند ولی محصول فیزیکی نیست که ارسال کنم محصول مجازی هست و بعد از خرید میخوام اطلاعات محصول برای دریافت دانلود کنه مثل همین حالا محصول مجازی.(مشکل اینه که نمب تونم ترکیب کنم) ایا راهی هست با توجه به همین امکانات پرستا 1.6 با تعریف محصول استاندارد و دارای ترکیب یک ایمیل حاوی اطلاعات مورد نظر (غیر از فاکتور)بعد از خرید برای مشتری ارسال بشه؟الان این کار من دستی انجام میدم که اصلا مطلوب نیست این ماژول که دوستان اشاره کردن به جایی رسیده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در تیر 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2015 دوستان نظری ندارن ازشون استفاده کنیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2015 نیاز به ماژول داره و با امکانات پیش فرض پرستا قابل انجام نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .