tinna_zare ارسال شده در مهر 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2013 سلام من یه تب جدید اضافه کردم به نام تماس با ما که توش نوشته هیچ محصولی وجود ندارد.!!!!!! میخوام این صفحه یک فرم تماس با ما داشته باشه که بشه اسم موضوع و توضیحات وارد کنه کاربر و ایمیل کنه برای من.. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2013 سوالتون گنگه . سوال رو واضح مطرح کنید ، تب چیه ، کجاست ؟ ما تب نداریم در پرستاشاپ . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tinna_zare ارسال شده در مهر 18، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2013 منظورم یک منو درست کردم به نام "تماس با ما" نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2013 منو و شاخه برای محصولاته نه تماس با ما . پرستاشاپ خودش تماس با ما داره . یک صفحه اختصاصی داره برای اینکار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در مرداد 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2014 با سلام خدمت دوستانچطوری میشه در فرم تماس با ما قسمت متن پیام ها رو ویرایش کردعکس پیوست شده را مشاهده بفرمائید. قسمتی که نوشته سلام خوش آمدید را میخواستم ویرایش کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2014 در ترجمه هاترجمه قالب Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .