hosein67 ارسال شده در مهر 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2013 سلام به همگييه تغيير جزئي مي خوام بدم فوتر سايتمو عكسشو پايين مي ذارم http://www.8pic.ir/images/82699017466963803352.png ستون اطلاعات رو از كجا بايد تغيير بدم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در آذر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2013 منم همین مشکل رو دارم متاسفانه دوستان کم لطفی می کنن و جواب این مشکل رو میدونن اما نمیدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehrzadzamani ارسال شده در آذر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2013 منم میخوام کلا نابودش کنم، ولی هیچ راهی پیدا نمیکنملطفا اگه کسی میدونه کمک کنه.مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2013 این مشکل نیست که ، دوستان چرا همه چی رو با هم قاتی میکنید ؟! بودن بخش اطلاعات در فوتر یا بودن یک بخش در سایتتون رو بهش میگن مشکل ؟! مشکل نیست یک امکانه . یک ویژگیه فوتر در قالب دیفالت از 4 یا 5 ماژول تشکیل شده که اگه غیرفعالشون کنید ، فوتر کلا محو میشه : 1 - بلوک مدیریت محتوا ( همون بخش اطلاعات یا blockcms )2 - حساب کاربری من در فوتر ( blockmyaccountfooter )3 - شبکه های اجتماعی (blocksocial )4 - ماژول بیمه (blockreinsurance )5 - و در آخر ماژول شاخه ها blockcategory ( البته نباید خود ماژول شاخه ها رو حذف کنید ، باید از بخش ماژول ها / جایگاه ها ، بگردین ماژول شاخه ها رو از هوک فوتر حذف کنید . والسلام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehrzadzamani ارسال شده در آذر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2013 این مشکل نیست که ، دوستان چرا همه چی رو با هم قاتی میکنید ؟! بودن بخش اطلاعات در فوتر یا بودن یک بخش در سایتتون رو بهش میگن مشکل ؟! مشکل نیست یک امکانه . یک ویژگیه فوتر در قالب دیفالت از 4 یا 5 ماژول تشکیل شده که اگه غیرفعالشون کنید ، فوتر کلا محو میشه : 1 - بلوک مدیریت محتوا ( همون بخش اطلاعات یا blockcms )2 - حساب کاربری من در فوتر ( blockmyaccountfooter )3 - شبکه های اجتماعی (blocksocial )4 - ماژول بیمه (blockreinsurance )5 - و در آخر ماژول شاخه ها blockcategory ( البته نباید خود ماژول شاخه ها رو حذف کنید ، باید از بخش ماژول ها / جایگاه ها ، بگردین ماژول شاخه ها رو از هوک فوتر حذف کنید . والسلامنه مشکل نیست! خود من چون کمبود وقت داشتم و نمیتونستم ادیت کنم اطلاعات پیش فرض رو، گفتم حذفش کنم راحت به هر حال ممنون.مشکلم حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arad ارسال شده در تیر 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2015 سلامچجوری میشه لینک تولیدکننده ها رو به این بخش ( اطلاعات ) اضافه کرد ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .