safinoor ارسال شده در مهر 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2013 سلامنماز و روزتون قبول درگاه حق سایتی رو توی لوکال با قالب رایگان Green Gray که هم اکنون در بازارچه پرستا قرار داره بالا آوردم منتها یه مشکل جدی برخورد کردم اونم نشون ندادن اسلایدر در تمامی صفحات هستش .از پنل ادمین قسمت جایگاه که اقدام می کنم میگه این ماژول را نمی توان به این هوک منتقل کرد .میخواستم راه حلی پیش روم بذارید که بتونم اسلایدر رو در تمامی صفحات فروشگاه قرار بدم .سه ماژول اسلایدر رو براتون قرار میدم ویرایشش کنید که به هوک های Top و Header بتونه انتقال پیدا کنه . ترجیها آموزششو بدید خودمم بتونم هر ماژولی رو انتقال بدم به هر هوکی . ورژن پرستا : 1.5 پیشاپیش ممنون . vtemslideshow_for_prestashop.zipprestacuber.zipecartroundaboutcarousel.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mmahdi ارسال شده در دی 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2013 من هم این مشکل رو داردم چگونه می تونم ماژول اسلادم رو در تمامی صفحات نمایش دهم. ادرس سایت digiseda.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .