hamidtbt ارسال شده در دی 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2011 سلام . خسته نباشید و تشکر باببت این انجمن خوب. من آخرین نسخه پرستا شاپ فارسی را که لینکش را در اعلانات انجمن قرار دادید دانلود و نصب کردم برای مدیریت مشکلی ندارم ولی در قسمت کاربری فقط اسم سایتم را میزنه و هیچ چیز دیگر را نشان نمیده لطفا راهنمایی کنید . اینم آدرس سایتم. bia2kala.ir با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2011 دوست عزیز شما مطمئنی هستید که پرستاشاپ رو درست نصبش کردید ؟؟ چون اسم سایتتون هم که نمیاد و خطای 403 رو میدهپرستاشاپ رو باید تو روت اصلی نصبش کنید. یه مسئله دیگه این که برید تو قسمت مدیریت -تنظیمات و اونجا فایل htacssessرو دوباره بسازید . برای دسترسی به این بخش یا میتونید در همون صفحه اول مدیریت در باکس یک شروع خوب روی بهینه سازی هوشمند کلیک کنیداگه نتونستید اعلام کنید بنده براتون از اول نصب میکنم یا یه مدیر با دسترسی محدود ایجاد کنید و نام کاربری و رمز عبورش رو برام ارسال کنید تا وارد قسمت مدیریت بشم و مشکلتون رو حل کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidtbt ارسال شده در دی 26، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2011 سلام . من پاکش کردم حالا دوتا سوال دارم که مربوط به همون هدم نمایش میشه. 1. در هنگام نصب این دو گزینه را برای من غیر فعال زده آیا حتما باید فعال باشد چون نصب میشه. http://up98.org/upload/server1/01/u/0mxw80aqj8qv9af96sgw.png 2. دسترسی فلودهایی که گفته شده را باید 666 بزنم یا 777. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2011 سلام . من پاکش کردم حالا دوتا سوال دارم که مربوط به همون هدم نمایش میشه. 1. در هنگام نصب این دو گزینه را برای من غیر فعال زده آیا حتما باید فعال باشد چون نصب میشه. http://up98.org/upload/server1/01/u/0mxw80aqj8qv9af96sgw.png 2. دسترسی فلودهایی که گفته شده را باید 666 بزنم یا 777. با تشکر ببینید اون پایینی لازم نیست .زیاد مهم نیستنددسترسی فولدرها به صورت اتوماتیک خودش تنظیمه . ولی اگه اخطار داده باید دسترسی رو به 777 تغییر بدید و بعد از نصب به حالت اول برگردانید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidtbt ارسال شده در بهمن 26، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 سلام خسته نباشید بازم من همین مشکل را دارم وقتی امروز نصب کردم چنین مشکلی که در پست اول گفتم وجود دارد. آدرس سیات . shop.irrayaneh.net نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 دوست عزیز فروشگاه شما که نصبه و مشکلی نداره . چرا شما فکر میکنید فروشگاهتون مشکل داره . شما هنگام نصب گزینه اولی یعنی گزینه lite رو انتخاب کرده این که باعث میشه هیچ ماژولی نصب نشه و خودتون باید برید به قسمت ماژولها و هر ماژولی رو که دلتون میخواد نصب کنید تا در فروشگاهتون نمایش داده بشه .خیلی خیلی سادست نمیدونم چرا با پرستاشاپ به مشکل برمیخورید!!!!!!!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidtbt ارسال شده در بهمن 26، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 نه من همیشه نسخه کاملش را نصب میکنم و در ضمن فقط وقتی پرستا شاپ نصب میکنم پنین مشکلی پیدا میکنم ولی هر اسکیریپت دیگه ای که نصب میکنم چنین مشکلی نداره. بازم ممنون که پیگری کردید در ضمن با این که مطمئن بودم کامل نصب کردم باز بخاطر حرف شما دوباره نصب کردم ولی فرقی نکرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 شما برید به قسمت ماژولها ببینید نصب هستند یا نه ؟؟ اگه نصب شده باشند و فعال باشند معلوم میشه مشکل از هاست شماست ولی اگه نصب نشده باشند و یا غیرفعال باشند معلوم میشه مشکل از نصب شماست و باید هنگام نصب گزینه دوم رو یعنی نصب به همراه ماژولها انتخاب کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidtbt ارسال شده در بهمن 26، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 نصب نشده ولی مشکل نه از هاست نه از نصب من مشکل اینکه فایل های ماژول اصلا آپلود نشده حا چه شکلی آپلود نشده خودم موندم . بازم تشکر از پیگیری شما . ممنون مشکلم حل شد مشکلش عدم دسترسی پوشه ماژول بود که من موقع نصب 777 کردم بوئدم ولی دوباره خودش 775 شده بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .