armanb2013 ارسال شده در مهر 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2013 با عرض سلام من روی پرستا 1.5 قالب simple-responsive رو نصب کردم و الان می خواهم یک بخش مثل ماژول شاخه ها رو بهش اضافه کنم باید چه کار کنم ؟؟من رفتم تو فسمت جایگاه ها و اون جایی که می خوام اون رو نشون بدم ، مثلا Homepage content که می خوام شاخه ها را اضافه کنم این خطا رو بهم نشون میده : "نمی توان این ماژول را به این هوک منتقل کرد." لطفا کمک کنید ممنون . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2013 قالب های ریسپانسیو دوست من مشکلات زیادی دارن ، اگه خودتون طراح نباشید سازگار کردن و اضافه کردن ماژول های جدید به این قالب ها غیر ممکنه تقریبا . هر ماژولی روش سواره به صورت دیفالت باهاش سازگاره ، ماژول جدید بخواین نصب کنید صد درصد به هم میریزه قالب . شاخه ها هم فقط به ستون راست یا چپ اضافه میشهبه ستون وسط هوک نمیشن اصلا . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armanb2013 ارسال شده در مهر 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2013 خوب با این وجود اگر من خودم بخوام فرضا قالب پیش فرض رو responsive کنم ، چطور ؟؟ چون با فاندیشن کار کردم . اما نمی دونم که اصلا پیاده سازی فاندیشن روی پرستا چقدر زحمت داره و بعدا با ماژول های جدید مشکل پیدا نمی کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2013 ببینید هر ماژول که رو قالب ریسپانسیو نصب میشه باید ریسپانسیو بشه . استثنا هم وجود نداره . تمام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .