mahi ارسال شده در مهر 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2013 سلام به همه دوستان. من یه فروشگاه دارم میسازم با پرستا که در حال حاضر با قالب default هستش. میخوام قالبش رو عوض کنم و نمیدونم از چه طریق باید این کار رو انجام بدم. لطفا به صورت کامل راهنماییم کنید. با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مهر 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2013 بخش مدیریت - ماژول ها - مدیریت ( قسمت : وارد سازی استخراج یک قالب ) روی پیکربندی کلیک کنید فایل زیپ قالب رو از طریق گزینه اول ( وارد سازی از کامپیوترتان ) روی Browse کلیک کنید فایل رو انخاب کنید و Import کنید سپس به بخش ماژول ها - قالب ها برید بیاید پایین و اونجا قالبتون رو انتخاب کنید و تغییر بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahi ارسال شده در مهر 25، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2013 بخش مدیریت - ماژول ها - مدیریت ( قسمت : وارد سازی استخراج یک قالب ) روی پیکربندی کلیک کنید فایل زیپ قالب رو از طریق گزینه اول ( وارد سازی از کامپیوترتان ) روی Browse کلیک کنید فایل رو انخاب کنید و Import کنید سپس به بخش ماژول ها - قالب ها برید بیاید پایین و اونجا قالبتون رو انتخاب کنید و تغییر بدیدسلام متاسفانه در بخش "مدیریت" من، ماژول و استخراج قالب وجود نداره!فکر کنم اصلا بحش پیکربندی فعال نباشه. من نتونستم از اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتین، استفاده کنم با عرض پوزش میشه بیشتر راهنماییم کنید. با سپاس از صبر شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مهر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2013 1- ابتدا پوشه ی قالب را در پوشه ی themes کپی کنید ۲- وارد بخش مدیریت پرستا شاپ شوید ۳- از سربرگ تنظیمات(Prefrences)، روی زیر برگه ی ظاهر(Appearance) کلیک کنید ۴- از لیست قالب ها در پایین صفحه قالب مورد نظر را انتخاب روی دکمه ی ذخیره کلیک کنید. تمام! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahi ارسال شده در مهر 25، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2013 1- ابتدا پوشه ی قالب را در پوشه ی themes کپی کنید ۲- وارد بخش مدیریت پرستا شاپ شوید ۳- از سربرگ تنظیمات(Prefrences)، روی زیر برگه ی ظاهر(Appearance) کلیک کنید ۴- از لیست قالب ها در پایین صفحه قالب مورد نظر را انتخاب روی دکمه ی ذخیره کلیک کنید. تمام! خدایـــــــــــــااااااااااااااااااااااااااااا چرا نمیــــــشــــــــــــــــــــــــــه....!!!!!! خیلی ببخشید دوست عزیز.نمیشه که نمیشه.پرستای من ورژن 1.5 هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مهر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2013 درود راه دیگه ای غیر از این دو به ذهنم نمیرسه فکر نکنم راه دیگه ای باشه شاید جایی رو اشتباه میکنید یا قالب جدیدتون مشکل داره یا سازگار نیست شما این قالب رو دریافت کنید http://bazaar.presta-shop.ir/163--best-store.html و به همین صورت که گفتم نصب کنید ببینید بازم نمیشه اگه نشد مجبورید مبلغ 10 هزار تومان رو از طریق بازارچه پرداخت کنید تا واستون نصب کنند همین لینکی که بعنوان مثال دادم جایی که نوشته نصب قالب اون رو بله بزنید مبلغ رو + اطلاعات هاست و مدیریتتون بهشون بگید واستون نصب میکنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahi ارسال شده در مهر 26، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2013 درود راه دیگه ای غیر از این دو به ذهنم نمیرسه فکر نکنم راه دیگه ای باشه شاید جایی رو اشتباه میکنید یا قالب جدیدتون مشکل داره یا سازگار نیست شما این قالب رو دریافت کنید http://bazaar.presta-shop.ir/163--best-store.html و به همین صورت که گفتم نصب کنید ببینید بازم نمیشه اگه نشد مجبورید مبلغ 10 هزار تومان رو از طریق بازارچه پرداخت کنید تا واستون نصب کنند همین لینکی که بعنوان مثال دادم جایی که نوشته نصب قالب اون رو بله بزنید مبلغ رو + اطلاعات هاست و مدیریتتون بهشون بگید واستون نصب میکنند دوست عزیز،بسیار بسیار سپاسگزارم از وقتی که گذاشتید برای پاسخ گویی. متاسفانه من نتونستم قالبم رو عوض کنمولی در عوض ازتون یاد گرفتم محبت شما رو فراموش نمیکنم.موفق باشید تا همیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Buddha Bar ارسال شده در آبان 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2013 سلام به همه دوستان. من یه فروشگاه دارم میسازم با پرستا که در حال حاضر با قالب default هستش. میخوام قالبش رو عوض کنم و نمیدونم از چه طریق باید این کار رو انجام بدم. لطفا به صورت کامل راهنماییم کنید. با سپاسسلام از چه ورژنی استفاده می کنید؟ شما قالب جدید که ساختار درستی داشته باشه رو منتقل کنید به پوشه themes در پوشه اصلی پرستاشاپ.بعد در منوی اصلی صفحه مدیریت، گزینه تنظیمات (preferences) و از منویی که زیر آن باز می شود قالب (themes) رو انتخاب کنید.حال در صفحه جدید باید یک تصویر کوچک از قالب جدیدتون رو مشاهده کنید که یک Radio Button انتخاب نشده زیر آن قرار دارد. آن را انتخاب کنید و سپس از قسمت بالا دکمه ثبت (Save) را کلیک کنید.حالا باید قالبتون عوض شده باشه. پ.ن. من از پرستا به زبان انگلیسی استفاده می کنم. دقیقا یادم نیست ترجمه های فارسی لغات چی هستند در پرستا فارسی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samadblaj ارسال شده در آذر 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2013 لطف کنید یکی درست روی یه منوی فارسی توضیح بده طریقه نصب یه قالب چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از بخش ماژول ها قالب مورد نظر رو import و نصب میکنم با موفقیت نصب میشه اما طریقه استفاده رو نمیدونم از کجاش باید قالب رو فعال کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2013 اگه با موفقیت نصب کردید برای فعال سازی : پرستاشاپ 1.5 : تنظیمات > قالبها = قالب ورد نظر رو انتخاب کنید و ذخیره بزنید . پرستاشاپ 1.4 : بخش مديريت > ماژولها > قالبها = قسمت قالب ها ، قالب مورد نظر رو انتخاب و ذخیره کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamadj ارسال شده در خرداد 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2014 سلاممن نمیتونم از طریق ماژول قالبم رو عوض کنم ..موقع خارج شدن ارور فایل زیپ میده....بازهم خودم یبار زیپ کردم ...ایبار ارور بد کانفیگ میده....شما راهی پیشنهاد میکنید؟؟؟اگه به صورت دستی قالب بخوام نصب کنم...چطوری باید انجان بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamadj ارسال شده در خرداد 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2014 یک روز گذشت...اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2014 خودتون زیپ کردید؟ خطای کانفیگ زمانی میده که فایل config.xml موجود نباشه داخل فایل زیپتون و یا ناقص باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamadj ارسال شده در خرداد 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2014 اقا بخدا من کم طاقت نیستماسوالم واضحه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2014 اگر قالب راهنمای نصب دستی داره ازاون استفاده کنید وگرنه نمیشه چون محل جایگاه ها رو نمیدونید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irmacfa ارسال شده در دی 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2014 سلام دوستان قالب Blue رو بنده نصب کردم خواستم بپرسم آیا شبیه خود دمو نمیشه !!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در بهمن 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 وقتی قالب رو میخوام اضافه کنم ارور میده "فایل تنظیمات نامناسب!" چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2014 سلامپوشه زیپ قالب رو بررسی کنید ببینید فایل config.xml داره یا خیر موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .