jackson ارسال شده در مهر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2013 سلام چرا وقتی با www وارد میشم سایت بالا نمیاد www.shop.shobadeha.comمیخوام وقتی با www وارد میشم ریدایرکت بشه به shop.shobadeha.com حالا چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مهر 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2013 سلام چرا وقتی با www وارد میشم سایت بالا نمیاد www.shop.shobadeha.comمیخوام وقتی با www وارد میشم ریدایرکت بشه به shop.shobadeha.com حالا چیکار کنم؟ درود پرستاشاپ من 1.4.9.0 هست شاید اندکی تفاوت باشه بخش مدیریت = تنظیمات = SEO و URLها بیایید پایین جای که نوشته نام دامنه فروشگاه اون قسمت نام دامنه رو بدون www وارد کنید و ذخیره کنید سپس از بخش مدیریت خارج شوید و آدرس بخش مدیریتتون رو بدون www وارد کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2013 دوست عزیز وقتی ساب دامین استفاده میکنید که نباید www بزنید . نه پرستاشاپ بلکه بقیه سایت ها و سیستم ها هم وقتی رو ساب دامین هستند با www باز نمیشن . پس بدون www وارد بشین . کلا سعی کنید www رو فراموش کنید ، اهمیتی نداره اصلا . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jackson ارسال شده در مهر 26، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2013 دوست عزیز وقتی ساب دامین استفاده میکنید که نباید www بزنید . نه پرستاشاپ بلکه بقیه سایت ها و سیستم ها هم وقتی رو ساب دامین هستند با www باز نمیشن . پس بدون www وارد بشین . کلا سعی کنید www رو فراموش کنید ، اهمیتی نداره اصلا . بعضی از کاربرا که بلد نیستن فکر میکنن سایت بستس اصلا مهم نیستمرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .