m like mother ارسال شده در آذر 19، 2023 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2023 سلام وقتی نمایش محصول رو در هیچ جا قرار می دهیم. خب در هیچ جای فروشگاه نمایش داده نمیشه ؟ اما آیا از ایندکس شدن در گوگل هم حذف میشه .. قاعدتا نباید تاثیری تو ایندکس داشته باشه. ولی من دیتابیس رو که می بینم وقتی محصولی رو هیچ جا قرار میدهیم. گزینه ایندکس در دیتابیس از یک به صفر تغییر میکنه. یعنی ممکنه محصول از ایندکس گوگل خارج بشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 20، 2023 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2023 در 18 ساعت قبل، m like mother گفته است : سلام وقتی نمایش محصول رو در هیچ جا قرار می دهیم. خب در هیچ جای فروشگاه نمایش داده نمیشه ؟ اما آیا از ایندکس شدن در گوگل هم حذف میشه .. قاعدتا نباید تاثیری تو ایندکس داشته باشه. ولی من دیتابیس رو که می بینم وقتی محصولی رو هیچ جا قرار میدهیم. گزینه ایندکس در دیتابیس از یک به صفر تغییر میکنه. یعنی ممکنه محصول از ایندکس گوگل خارج بشه ؟ زمانی که تنظیم میکنید در هیچ کجا نمایش نده پس نباید در گوگل هم ایندکس بشه و فقط با لینک مستقیم محصول در دسترسه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در آذر 20، 2023 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2023 درسته . تست کردم هر محصولی که در هیچ جا بود از سایت مپ هم حذف شد. من نمیخوام از سایت مپ حذف بشه به خاطر همین روی جستجو تنظیم کردم. منتهی یه مشکلی که هست . وقتی کاربر در قسمت جستجوی سایت سرچ میکنه ، محصول میاد. در صورتیکه محصول قدیمی شده و دیگه موجود نیست. یعنی میخوام در جستجوی خود سایت نیاد اما در سایت مپ باشه .. در گزینه های نمایش چنین چیزی وجود نداره. چکار باید بکنم که در سایت مپ باشه ولی تو سایت دیده نشه و در جستجوی سایت هم به مشتری نمایش نده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 20، 2023 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2023 در 2 ساعت قبل، m like mother گفته است : درسته . تست کردم هر محصولی که در هیچ جا بود از سایت مپ هم حذف شد. من نمیخوام از سایت مپ حذف بشه به خاطر همین روی جستجو تنظیم کردم. منتهی یه مشکلی که هست . وقتی کاربر در قسمت جستجوی سایت سرچ میکنه ، محصول میاد. در صورتیکه محصول قدیمی شده و دیگه موجود نیست. یعنی میخوام در جستجوی خود سایت نیاد اما در سایت مپ باشه .. در گزینه های نمایش چنین چیزی وجود نداره. چکار باید بکنم که در سایت مپ باشه ولی تو سایت دیده نشه و در جستجوی سایت هم به مشتری نمایش نده آخه غیر منطقیه بنظرم تو سرچ نیاد اما تو سایت مپ باشه، هدفتون چیه از موندن محصول توی سایت مپ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در آذر 20، 2023 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2023 میخوام تو گوگل باشه ... اما چون اون محصول تموم شده تو سرچ سایت نیاد . منتهی مشابه زیاد داره ... یعنی کاربر وارد سایت بشه نمونه های دیگه رو میتونه ببینه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 21، 2023 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2023 در 19 ساعت قبل، m like mother گفته است : میخوام تو گوگل باشه ... اما چون اون محصول تموم شده تو سرچ سایت نیاد . منتهی مشابه زیاد داره ... یعنی کاربر وارد سایت بشه نمونه های دیگه رو میتونه ببینه بنظر من بهترین راه، ریدایرکت محصولتون به نزدیک ترین محصول مشابه اون هست اگه کلا دیگه شارژ نمیشه ریدایرکت ۳۰۱ اگه موقتا موجودی نداره ۳۰۲ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در آذر 21، 2023 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2023 ممنون از پاسخگویی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .