rasol ارسال شده در مهر 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2013 سلام من یه مشکل عجیب دارم همه مراحل رو رد میکنم به پیکر بندی فروشگاه که میرسم و وقتی گزینه بعدی رو میزنم میپره مرحله اول و از اول باید شروع کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2013 با یک مرورگر دیگه تست کنید. Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hasti1988ie ارسال شده در آبان 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2013 درود ....من هم در پیکر بندی سیستم به مشکل برخوردم...این ارور رو میده.."حداقل یک جدول با پیشوند مشابه پیدا شد، لطفا پیشوند پایگاه داده خود را تغییر دهید یا جداول آن را پاک کنید"نام و نام کاربری پایگاه داده م و همینطور پسورد رو درست وارد کردم...مرحله بعدی نمیره... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2013 سلامآموزش نصب رو دانلود کنید و مطابق اون انجام بدیدقبلش پیشنهاد میکنم روی لوکال تست کنید تا دچار اشتباه نشویدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hasti1988ie ارسال شده در آبان 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2013 سلامآموزش نصب رو دانلود کنید و مطابق اون انجام بدیدقبلش پیشنهاد میکنم روی لوکال تست کنید تا دچار اشتباه نشویدموفق باشیدطبق همون پیش رفتم .این ارور رو میده و نمیتونم برم مرحله بعدی .... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2013 پیشنهاد میکنم یک دیتابیس جدید ایجاد کنید و دوباره با دقت بیشتری انجام بدیداین مراحل بارها انجام شده و مشکلی ندارندموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepid ارسال شده در آذر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2013 databasam نمی اد؟چرا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2013 مشکلات هاستتون رو از پشتیبان هاستتون راهنمایی بخواین و مشکلات پرستاشاپ رو از ما یه پیام بدین به پشتیبانی هاستتون یا زنگ بزنید اگر مشکل داشته باشه حل میکنن براتون . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .