mt1360 ارسال شده در آبان 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2013 با سلامدر مورد حذف کردن بعضی از محصولاتی که مشتری سفارش را ثبت کرده و میخواهد تغییر دهد . میخواستم بدونم از کجا باید حذف کرد. دکمه اضافه کردن محصول وجود داره ولی برای حذف کردن چطور باید عمل کرد؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2013 حذف کردن محصول به این صورت هست که شما تیک حذف رو میزنید و مقابل تعداد عدد خریداری شده رو وارد می کنید. گزینه هایی هم هست که میشه برای مشتری رسید اعتبار برای خریدهای بعدی ایجاد کرد.روی استرداد وجه و یا بازگشت محصول کلیک کنید (تفاوت در ترجمه هست در بعضی نسخه های ما) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mt1360 ارسال شده در آبان 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2013 حذف کردن محصول به این صورت هست که شما تیک حذف رو میزنید و مقابل تعداد عدد خریداری شده رو وارد می کنید. گزینه هایی هم هست که میشه برای مشتری رسید اعتبار برای خریدهای بعدی ایجاد کرد.روی استرداد وجه و یا بازگشت محصول کلیک کنید (تفاوت در ترجمه هست در بعضی نسخه های ما)با سلام من از نسخه 1.5.2 استفاده میکنم و قسمتی که بشه تیک زد را در صفحه سفارش مشتری مشاهده نمیکنم. من مشکلم اینه که وقتی مشتری با درگاه آنلاین سفارش را ثبت میکنه و وضعیت سفارش به پرداخت شده تغییر میکنه دیگه هیچکدام از محصولات آن سفارش قابل حذف کردن نیست . اما با دکمه افزودن یک محصول میشه به همان سفارش محصول دیگری اضافه کرد. آیا یکی از محصولات سفارشی که تایید شده را میشه حذف کرد؟ با احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2013 درود نمیدونم منظورتون رو خوب متوجه شدم یا نه اما فکر کنم این تاپیک بتونه به شما کمک کنه چون خودم هم قبلا این مشکل رو داشتم http://presta-shop.ir/forum/Thread-3043-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B4%D8%A7%D9%BE-1-4-9-0?pid=20039#pid20039 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2013 الان نگاه کردم. در نسخه 1.5 در مقابل نام یک آیکون سطل زباله هست. اون رو باید بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mt1360 ارسال شده در آبان 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2013 الان نگاه کردم. در نسخه 1.5 در مقابل نام یک آیکون سطل زباله هست. اون رو باید بزنیددرسته این آیکون سطل زباله و آیکون ویرایش تا وقتی قابل مشاهده است که وضعیت سفارش به پرداخت تایید شده و یا در حال آماده سازی تغییر نکنه ولی بعد از تغییر وضعیت دیگه آیکون سطل زباله و ویرایش دیده نمیشه . برای این مورد راهی وجود داره؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2013 در نسخه ۱.۵.۴ این مشکل وجود نداره Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mt1360 ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2013 در نسخه ۱.۵.۴ این مشکل وجود نداره Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Betaبا سلام من بیشتر ماژول های نسخه 1.5.2 را برای فروشگاه خودم شخصی سازی کردم اگر بخوام به نسخه 1.5.4 ارتقا بدم دوباره باید همه را ویرایش کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2013 بلهشخصی سازی در چه حد؟ظاهر یا عملکرد؟ Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mt1360 ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2013 بلهشخصی سازی در چه حد؟ظاهر یا عملکرد؟ Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta منظورم تغییر اساسی نیست . بیشتر ترجمه ها را چیزی که مدنظرم بوده تغییر دادم . من از نسخه 1.5.2 قالب پیشفرض استفاده میکنم. www.gamekala.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2013 شما میتونید از ترجمه هاتون از بخش بومی سازی، ترجمه ها یک خروجی بگیرید و بعد ارتقا بدین Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .