alavi-sadegh ارسال شده در آبان 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2013 با عرض سلام و خسته نباشید و تشکر فراوان برای سایت خوبتوندوست عزی من یه ماژولی میخوام که به محض اینکه پرداخت آنلاین انجام شد لینک دانلود رو نمایش بده خیلی لازمش دارم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adel28 ارسال شده در آبان 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2013 منم دنبال همچین چیزی هستم.چون وقتی مشتری پرداخت کرد،به فروشگاه بر می گیرده و فقط میگه پرداخت با موفقیت انجام شد و چیزی برای دانلود در اختیار مشتری در همون قسمت قرار نمیده.راهی برای ایجاد این قابلیت وجود داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2013 درود بر شما برای طراحی اختصاصی ماژول باید از طریق بازارچه درخواست بدید تا واستون طراحی بشه از اینجا : http://bazaar.presta-shop.ir/contact-us موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rozha ارسال شده در فروردین 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2014 سلامببخشید اگه از طریق درگاه پرداخت انجام بشه ، لینک دریافت فایل هم همزمان به ایمیل مشتری ارسال می شه ؟ ( راستی من امروز عضو شدم کمک کنید ممنون می شم ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2014 بله. همانند بازارچه. پس از پرداخت بلافاصله لینک دانلود در حساب کاربری مشتری و ایمیلش نمایان میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .