warface ارسال شده در دی 28، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2011 وقتی میخام فاکتور PDF رو ببینم تو لیست با این پیغام مواجه میشم:TCPDF ERROR: Could not include font definition file: arial من نسخه 1.4.4.1 ویرایش 2.1 پارسی اینجا رو نصب کردم. لطفا راهنمایی کنید.مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 28، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2011 مشکل از اینه که یکی از فونت ها به اسم arial یا وجود نداره ، یا پاک شده و یا مشکل پیدا کرده . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در دی 28، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2011 من به فونت ها اضلا دست نزدم! از کجا باید این فونت رو بیارم و اینکه کجا کپی باید بشه تا این مشکل حل بشه؟------------از دانوش جان تقاضا دارم که به این موضوع جواب بده.مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 28، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2011 شما یک بار تست کنید ببینید در بخش مدیریت هم این مشکل رو دارید یا نه.اگر فقط اعضا در گرفتن فایل مشکل دارند بگید تا بررسی کنم.اگر در بخش مدیریت هم فاکتور ایجاد نمیشه یک بار اصلاحیه رو دوباره نصب کنید. اگر عمل کرد اینجا گزارش بدید شاید من در ایجاد پک 2.1 اشتباهی کرده باشم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در دی 29، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2011 شما یک بار تست کنید ببینید در بخش مدیریت هم این مشکل رو دارید یا نه.اگر فقط اعضا در گرفتن فایل مشکل دارند بگید تا بررسی کنم.اگر در بخش مدیریت هم فاکتور ایجاد نمیشه یک بار اصلاحیه رو دوباره نصب کنید. اگر عمل کرد اینجا گزارش بدید شاید من در ایجاد پک 2.1 اشتباهی کرده باشم.تصویر پیوست شد. توی بخش مدیریت چیزی نیست! لطفا بگین چطوری این مشکل رو فیکس کنم! آیا با اجرای وصله ارائه شده PDF ، مشکل حل میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2011 این بخش ها رو ما خومون غیرفعال کردیم.من گفتم شما در بخش مدیریت یک فاکتور pdf بگیرید ببینید ایجاد میشه یا بازهم پیغام میده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در دی 30، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2011 این بخش ها رو ما خومون غیرفعال کردیم.من گفتم شما در بخش مدیریت یک فاکتور pdf بگیرید ببینید ایجاد میشه یا بازهم پیغام میده. به طور رندوم بعضی از فاکتور ها رو میش دید و بعضی هم با همون پیغامی که تو پست اول گفتم، مواجه میشن.آیا با پاک کردن fpdf و کپی دوباره اون مشکل بر طرف میشه؟ یا این کار باهث خراب شدن فروشگاه میشه و باید دوباره نصبش کرد؟ مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2011 صبر کنید بنده یه تست بکنم خبرش رو بهتون میدم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 31، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2011 دوست عزیز تست کردم. پی دی اف هیچ خطایی رو نشون نداد. به احتمال زیاد با نصب افزونه ی PDF انجمن مشکل شما حل خواهد شد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvdlar2005 ارسال شده در آبان 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2012 با سلام به مدیریت انجمن من یک مشکل با فاکتور دارم آن هم عدم نمایش درست فاکتور هست فایل پیوست را ببینید000012.pdf نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2012 مشکل چی هست. لطفاً دقیق بنویسید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2012 دانوش جان فکر میکنم منظورشون راستچین نبودن فاکتوره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2012 ولی این فایل مشکل راست چین نبودن نداره! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .