laserayaneh ارسال شده در آبان 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2013 سلام دوستان محترم من قالبی میخواهم که صفحه اول آن به شکل تصویر پیوست باشد. لطفا راهنمایی کنید. سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2013 خب هر طرحی با استایل مناسب و تغییرات tpl قابل پیاده سازی هست. صفحه اول معمولن توسط ماژول های مشخصی ایجاد میشه که با تغییر استایل میتونید به نتیجه برسیدماژول محصولات پرطرفدارماژول اسلایدر تولید کننده (رایگان قابل دانلود)ماژول تبلیغات در همه جاماژول کاربریلینک های دایمیمنوو... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2013 سلام من از دوستانی که کمک میکنند سپاسگزارم اما منتظر یک کمک جانانه هستم. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در آبان 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2013 سلام دوستان محترم من میخواهم طبق تصویر پیوستی قبلی، 1- تمام تولیدکننده ها را در صفحه اول سایت نشان دهد. 2- بعد از کلیک روی تولید کننده، کالاهای اون تولید کننده را در صفحه دیگری نشان دهد. 3- در آن صفحه بتوان کالاهای نمایش داده شده را بر اساس قیمت ، نام و موجودی و ... مرتب کرد. 4- همچنین بتوان در یک "دراپ دان" گروه های مرتبط را مشاهده و انتخاب کرد تا فقط تولیدات یک تولید کننده که مربوط به گروه "مثلا مردانه" است نمایش داده شود. توضیح: شاید یک تولید کننده دارای 100 نوع لباس برای خانم ها، آقایون، نوجوانان و کودکان باشد، اما بیننده سایت باید بتواند بعد از مشاهده تمام کالاهای یک تولیدکننده، بتواند فقط تولیدات مربوط به کودکان را حتی به تفکیک دخترانه/پسرانه مشاهده کرده و انتخاب نمایید. اگر دوستان چنین ماژولی را هم اگر سراغ دارن لطفا اطلاع رسانی نمایند. خیلی سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2013 اینکارو خود شما نمیتونید انجام بدین ، ماژولش رو فکر کنم قبلا اقای شریف نوشتن ، با ایشون مکاتبه کنید ببینید دارن چنین ماژولی یا نه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در آبان 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2013 سلام من بیشتر قسمت ها را خودم درست کردم ! اما هنوز قسمت آخر (4) مانده... آقای شریف اگر کمک کنند این مورد هم حل میشود. انشالله ! چطور میتوان با ایشان تماس گرفت ؟ سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2013 خوب قسمت اول تا سوم که کاری نداره !! همون قسمت 4 رو گفتم خودتون نمیتونید کاری بکنید چون یه ماژول پیچیده نیاز داره و با کار روی قالب نمیشه اینکارو عملی کرد ( اگه میشد من خودم رو قالبهام انجام میدادم )http://presta-shop.ir/forum/User-2232-sharif854 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در آبان 9، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2013 سلام شما چرا نمیشیند و این ماژول مفید و کاربردی را بنویسید ؟ فکر کنم اگر قیمت مناسب داشته باشه تقاضا خوب باشه ! سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در آبان 18، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2013 سلام دوستان محترم مشکل من قرار دادن سبد خرید به صورت آژاکس در بالای منوی اصلی سایت در قالب "لئو شوز" است. یعنی فقط در واقع بخش خاکستری تصویر پیوستی بالا قسمت سبد خرید اشکال دارم. لطفا منو راهنمایی کنید. سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در آبان 18، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2013 سلام چرا دوستان و مدیران سایت هیچ توجهی نمیکنن ؟ سپاسگزرام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2013 سلامدوست عزیز اینجا انجمن رایگان پشتیبانی از استفاده از پرستاشاپ هست یعنی استفاده از بخش مدیریت و بخش کاربری، نه آموزشگاه طراحی قالب و ماژول و برنامه نویسیتمام دوستانی که در اینجا ماژول مینویسن یا قالب میزنن ، خودشون تلاش کردن، زحمت کشیدن و یاد گرفتن.تنها مرجع اینگونه آموزشها سایت اصلی پرستاشاپه که اونم توضیحات خیلی مختصری داره.این انجمن توسط 3 4 نفر اداره میشه و با این حجم سفارشات و تعداد کاربران، زمانی برای این قبیل مسائل باقی نمیمونه، پس لطفا سطح توقعتون رو بیارید پائیندر همین حدی هم که دوستان جواب میدهند واقعا لطف میکنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در آبان 19، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2013 سلام من که هنوز جوابی ندیدم تا حالا ! هر کسی زحمت کشیده و یاد گرفته میتونه کمک کنه ! حالا این کمک میتونه پولی باشه ! من در اینجا توقع درست کردن قالبی را بصورت رایگان نکرده ام ! خدا را شکر خارجی ها هستند و نیازی به درخواست من و امثال من نیست ... من فقط نحوه جابجایی قسمت "سبد خرید آژاکسی" را به قسمت بالای صفحه را کرده ام ! به نظر من هدف اصلی و برنامه انجمن در درجه اول فارسی سازی و بومی سازی پرستاشاپ و در درجه دوم پشتیبانی و رفع اشکال های برنامه نویسی در برنامه پرستاشاپ (خواه برای ماژول / قالب / هسته و ...) میباشد که اگر دوستان و مخصوصا مدیران محترم یاری کنند مشکلی پیش نمیآید. باز هم تاکید میکنم این کمک در برنامه نویسی میتواند رایگان نباشد اما مهم بودن آن است . بودن یا نبودن، مسئله این است.البته من بابت فارسی سازی و بومی سازی خیلی خوب این تیم بسیار سپاسگزارم بدرود... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2013 دوست عزیز منظور من پولی یا رایگان بودن نبودمنظور توقع پاسخ سریع به این قبیل سوالات هست که از برنامه ما خارج هستاگر هم درخواست پولی دارید میتونید از بازارچه درخواست بدید تا بهمن یا دانوش کمکتون کنندموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در آبان 19، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2013 سلام من که اینجا مینویسم برای همه است تا هر کسی مایل بود و توانست کمک کند. آقا بهمن که فرصت جواب دادن را نداشت / مایل نبود. دوستان هر کسی مایل بود پیغام خصوصی بده ... سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در آبان 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2013 سلام از تمام دوستانی که یاری نمودند/ننمودند و همکاری کردند / نکردند ممنون هستم. مشکل حل شد. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .