omid.in ارسال شده در اردیبهشت 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2014 بله هر دو مشکل بحمداله درست شد .فقط اگر ملاحظه کنید بلوک شاخه ها رفته اون پایین چکارش کنم . omid.in نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2014 من که چیزی نمیبینم اون پایین و همه چی مرتبه و درسته تو سایتتون . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aaps ارسال شده در اردیبهشت 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2014 مشکل اینه دقیق مراحل نصب رو طی نمیکنید . باید در تنظیمات / تصاویر . ایجاد دوباره بند انگشتی ها رو کلیک کنید مشکلتون حل میشه من مراحل نصب رو دقیقا انجام دادم و چند بار هم ایجاد دوباره بند انگشتیها رو کلیک کردم ولی باز مشکل عدم مشاهده تصاویر در شاخه ها هست! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2014 طبق معمول سوالی پرسیده میشه بدون دادن آدرس سایت و مکان مشکل .... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosein67 ارسال شده در خرداد 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2014 با سلامدکمه افزودن به سبد و منو سبد خرید حذف شده چه جوری بیارمش باز ؟atpo.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosein67 ارسال شده در خرداد 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2014 با سلامدکمه افزودن به سبد و منو سبد خرید حذف شده چه جوری بیارمش باز ؟atpo.irکسی وجود داره آیا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2014 آخه این موارد که به قالب ربطی ندارن ، دکمه وجود نداره ، حتما کالا موجودی نداره ، حتما حالت کاتالوگ فعال شده ، حتما محصولات فروششون غیرفعال شده ، حتما ماژول محصولات پرطرفدار بازنشانی شده ، حتما یه تغییری تو مدیریت دادین که اینجوری شده . این مواقع ، یه قالب دیگه ( مثلا دیفالت ) روشن کنید ببینید رو اون هم اگه همین مشکل رو داشتین یعنی یه جای دیگه ایراد داره و برین دنبال اینکه چه کار کردین اخیرا که این مشکل پیش اومده . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosein67 ارسال شده در خرداد 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2014 آخه این موارد که به قالب ربطی ندارن ، دکمه وجود نداره ، حتما کالا موجودی نداره ، حتما حالت کاتالوگ فعال شده ، حتما محصولات فروششون غیرفعال شده ، حتما ماژول محصولات پرطرفدار بازنشانی شده ، حتما یه تغییری تو مدیریت دادین که اینجوری شده . این مواقع ، یه قالب دیگه ( مثلا دیفالت ) روشن کنید ببینید رو اون هم اگه همین مشکل رو داشتین یعنی یه جای دیگه ایراد داره و برین دنبال اینکه چه کار کردین اخیرا که این مشکل پیش اومده .بهمن جان چرا عصبانی می شی داداش این سایت رو من راه اندازیش کردم کسی دیگه آپ می کنشحالا اینجوریش کرده به من پیغام دادهمنم از شما پرسیدممی دونم دیفالت مشکلی نداره خواستم ببینم چیزیو غیر فعال کرده این یارو که اینجور شده با تشکر فراوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2014 حالا کی عصبانی شده ؟ من احتمالات رو گفتم که میتونه مشکل از چی باشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moviestore ارسال شده در خرداد 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2014 سلام من قالب رو نصب کردم موقع ایجاد دوباره تصاویر بند انگشتی ارور زیر رو میده دلیلش چیه ؟ Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request movie-store16.ir ممنون میشم کمکم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2014 دیباگ رو روشن کنید دوست عزیز و ببینید چه خطایی میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 20، 2014 سوالتون چه ربطی به قالب داره دوست عزیز اینو باید در بخش مشکلات ، در بخش مربوطه در انجمن تاپیک میزدین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosein67 ارسال شده در خرداد 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2014 با سلامچند تا ماژول در بلوک های سمت راست اضافه کردم ولی عنوان های این ماژول ها فونتاش با پس زمینه یکیه و دیده نمیشه و بک گراند عنوان هم ندارن.چطور می تونم این مشکل رو حل کنم؟اینم آدرس سایت atpo.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 23، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 23، 2014 مشکل مال ماژول هاست که کدنویسی بخش قالب قدیمی دارن . سیستم قالب های نسخه 1.5 به این شکله : سیستم قالب های نسخه 1.4 به این شکل بوده : فایل tpl هر ماژول رو باز کنید و به h4 کلاس title_block بدین : نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosein67 ارسال شده در خرداد 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 24، 2014 مرسی بهمن جانرنگ فونت هارو از کجا تغییر بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop ارسال شده در شهریور 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2014 سلامآیا قالب بوته میتونه مناسب یک فروشگاه بازی باشه ؟چطوری میشه تو قسمت معرفی هر محصول ، رنگ رو حذف کرد ؟آیا این قالب سئو مناسبی داره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 9، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2014 رنگ که به قالب مربوط نیست ، پیشنهاد میکنم قبل از خرید قالب یا قبل از راه اندازی فروشگاه ، چند روزی با پرستاشاپ کار کنید در لوکال ، محصول بزنید و حذف کنید و .... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop ارسال شده در شهریور 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2014 رنگ که به قالب مربوط نیست ، پیشنهاد میکنم قبل از خرید قالب یا قبل از راه اندازی فروشگاه ، چند روزی با پرستاشاپ کار کنید در لوکال ، محصول بزنید و حذف کنید و ....سلام آقا بهمن ممنونمنظور بنده از بین بردن اون کادر رنگ کالا هستش .یکم در انتخاب قالب گنگ هستم . قالب ترمه را چگونه ارزیابی می کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در آذر 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2014 با سلاماین قالب سه ستونه هم عرضه میشه دیگه؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .