alishad ارسال شده در آبان 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2013 با سلام و خسته نباشیدببخشید من یک مشکلی دارم تو انتقال محصولات من فروشگاهم رو از نسخه 1.4 به نسخه 1.5 با ماژول آپگرید به ورژن جدید آپگرید کردم و نسخه فارسی سازی که مدیران زحمتش رو کشیدن آپگرید کردمولی مشکلاتی داشت که مجبور شدم یه فروشگاه جدید مجدد نصب کنم با جستجو هایی که کردم متوجه شدم به راحتی محصولات رو میشه اکسپورت گرفت و در فروشگاه جدید ایمپورت کرد ولی تنها مشکلی که دارم اینه که زمانی که ایمپورت میکنم تو فروشگاه جدید برای تمامی محصولات ایراد میگیرهارورهاش هم ایناس: (ID: 271) نمی تواند ذخیره گردد. بعد پایین ترش زده: 1 هشدار وجود دارد که روش کلیک میکنی این رو زده: بازنویسی لینک برای (ID: 271 مانند friendly-url-autogeneration-failed انجام گردید. تنها مشکل من همین هست چون تعداد محصولاتمم حدود 1700 تا هستش اومدم دستی انتقال بدم, 300 تاش رو منتقل کردم و واقعآ خسته شدم و چشم درد شدیدی گرفتم.چون تعداد زیاده و باید چنــــــــــــــد ساعت وقتت رو بذاری تا بتونی منتقلش کنی به صورت دستی از دوستان و مدیران سایت کسی هست این ایراد کوچیک رو کمکم کنه تا رفعش کنم؟ بسیار سپاسگذارم از تمامی عزیزان ♥ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alishad ارسال شده در آبان 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2013 ببخشید که مجدد پست و یا اسپم میدمچون واقعآ سایتم رو هواس و من هم با این سایت کار میکنمکسی امکانش هست کمکم کنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2013 محصولاتتون رو از چه طریقی خروجی گرفته این؟ به دلیل اینکه فیلدهای محصولات در نسخه 1.4 و 1.5 با هم کمی فرق میکنن شاید همینجوری نشه بدون ادیت ایمپورت کرد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alishad ارسال شده در آبان 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2013 آقا بهمن محصولات رو از همونی که نوشته " استخراج " خروجی گرفتم و تو فروشگاه جدیدم " وارد کردن " رو زدم و طبق راهنمایی که فکر کنم آقا دانوش زحمت کشیده بودن انجام دادم ولی به این مشکل برخوردممن از نسخه 1.4 به نسخه 1.5 ارتقاء دادم و بدون مشکل و اروری ارتقاء پیدا کردخوب تو ادیتش چیکار باید انجام بدم ؟بسیار سپاسگذارم از راهنماییتون آقا بهمن گل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alishad ارسال شده در آبان 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2013 دوستان و مدیران عزیز و گل ببخشید اسپم دادمولی واقعآ گیر کردم و تنها مشکلم همین هستش که اگه زحمت بکشید و راهنماییم کنید مشکلم رفع میشه و 1700 محصولم رو منتقل میکنمچون به صورت دستی واقعآ سختهبی نهایت سپاسگذارم ♥ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2013 ببینید دوست من این شیوه خیلی بیشتر براتون مشکل ایجاد میکنهتوصیه من این هست که برگردید به نسخه 1.4برای ارتقا من میتونم خدممتون باشم و دوستان دیگه در بازارچه. آموزش هم فرصت خالی پیدا کنم حتمن میذارم.چه عجله ای دارید برای رفتن به 1.5؟ قدری تحمل کنید یا مقداری هزینه کنید و این دردسرها رو به جون نخرید. تنها راهنمایی که میتونم بکنم اینه که اگر محصولاتتون ترکیب ندارند برید به جدول محصول و مقدار auto increment رو در دیتابیس بعد از آخرین محصول بذاریداگر ترکیب دارید هم که بیخیال بشید بهتره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alishad ارسال شده در آبان 16، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2013 دانوش جان ممنونم از پاسختولی 1.5 به خاطر امکانات و راحتی که داخلش هست رو انتخاب کردم و واقعآ هم ازش راضی اممحصولات من فقط شامل اینا میشه: اسم محصول - شاخه - عکسکه من فقط میخوام محصولات منتقل بشن و نه عکس هاش مهم هست و نه قرار گرفتنشون در شاخه ها من متوجه این تیکه نشدم:مقدار auto increment رو در دیتابیس بعد از آخرین محصول بذارید بعد جدول محصول کدوم تیبل میشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2013 جدول محصول که اسمش روش هستps_productsوارد جدول که شدید در انتهای صفحه تنظیماتی داره که مقداری رو که گفتم پیدا میکنیدببخشید با موبایل هستم و توضیح دقیق تر نمیتونم بدم Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alishad ارسال شده در آبان 16، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2013 آقا دانوش ببخشید من چطور باید auto increment رو بعد از آخرین محصول قرار بدم؟داخل گوگل هم کلی سرچ کردم ولی متاسفانه چیزی پیدا نکردمبعد از آخرین محصول هرچی میگردم مقدار auto increment رو پیدا نمیکنممیخواید عکس بگیرم خودتون ببینید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2013 ببینید بعد از آخرین محصول یعنی بعد از آخرین id_product موجود در دیتابیس قبلیتونفکر کنم. به گفته خودتون ۱۷٠٠ به بالاست. مثلن عدد ۲٠٠٠ رو امتحان کنید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alishad ارسال شده در آبان 17، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2013 داخل پست بعدی براتون عکس تهیه میکنمببخشید زیاد زحمت میدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alishad ارسال شده در آبان 17، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2013 آقا دانوش گل واقعآ عذر میخوام که تو زحمت انداختمتون ولی من باز هم متوجه نشدم عکس از تیبل product گرفتم تا خودتون ببینید من تو هیچ گزینه ای ازش auto increment رو نمیبینم که بخوام راه حلی که گفتید رو انجام بدم خیلی خیلی ممنون میشم یه چک کنید بی نهایت ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alishad ارسال شده در آبان 18، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2013 تاپیک من رفت پایینمیشه یه کمکی کنید مدیران ؟آقا دانوش فکر کنم وقت ندارن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2013 دوست عزیز محصولات در جدولهای زیادی ثبت میشوند و توصیه نمیکنم که این کار رو انجام بدید.قبلا هم عرض کردم، از هر دو نسخه یک خروجی بگیرید، ممکن است با مقایسه این فایلهای خروجی بتونید مشکل رو حل کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alishad ارسال شده در آبان 18، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2013 دوست عزیز محصولات در جدولهای زیادی ثبت میشوند و توصیه نمیکنم که این کار رو انجام بدید.قبلا هم عرض کردم، از هر دو نسخه یک خروجی بگیرید، ممکن است با مقایسه این فایلهای خروجی بتونید مشکل رو حل کنیدموفق باشیدیعنی جدول هایی که از 2تا فایل اکسل میده رو مقایسه کنم؟آخه مشکل اینجاست انکودینگ فایل اکسلش مشکل داره که اگه انکودینگ فایل اکسل رو بشه utf8 گذاشت احتمالا بشه راحت خیلی کارا کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2013 کلا تا جایی که میدونم این بخش با زبان فارسی (و کلا زبانهای راستچین) مشکل داشتبرای اینکار بهترین راه حل انتقال از طریق ماژول هست که هزینه و زمان اون رو باید در نظر بگیریدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2013 وارد operation بشید و جلوی auto_increment عددی بزرگتر از آخرین id_product وارد کنیداحتمالا این کار رو باید برای جدوال دیگه مثل product_lang هم انجام بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alishad ارسال شده در آبان 19، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2013 انجام دادم ولی باز هم همون اروری که تو پست اول گفتم رو میدهنکته ی جالبش اینجاست من نوعش رو میذارم روی محصولات ولی بعد از اینکه تموم میشه میبینم به شاخه ها اضافه شدهچرا ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alishad ارسال شده در آبان 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2013 آقا دانوش وقت نکردید بعد از 2 روز چک کنید ؟ خیلی ممنون میشم رسسیدگی کنید ♥ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2013 من چی رو باید بررسی کنم؟مشکل شما شاید از بخش سئو باشهبه تنظیمات و سئو برید و گزینه کاراکترهای بومی رو تیک بزنید Sent from my Xperia using Tabatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alishad ارسال شده در آبان 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2013 من چی رو باید بررسی کنم؟مشکل شما شاید از بخش سئو باشهبه تنظیمات و سئو برید و گزینه کاراکترهای بومی رو تیک بزنید Sent from my Xperia using Tabatalk 4آقا دانوش چک کردم قسمت سئو مشکلی نداشت ولی هنوز مشکل من پابرجاستباز هم همون مشکلی که تو پست اول گفتم وجود داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2013 من نگفتم قسمت سئو مشکل داره. گفتم یک گزینه رو فعال کنید و ذخیره کنید و مجدد تست کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alishad ارسال شده در آبان 22، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2013 من نگفتم قسمت سئو مشکل داره. گفتم یک گزینه رو فعال کنید و ذخیره کنید و مجدد تست کنید.ببخشید منظورم رو بد رسوندم که واقعآ عذر میخوام از این بابتچک کردم تو هر 2 فروشگاه تیکش زده شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .