umpire ارسال شده در آبان 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2013 با سلاممیخواستم برای راحتی در کار با استفاده از دیتابیس پسوردی که یادم رفته رو ببینم ولی مثل اینکه به صورت hash هست.md5 هم نیست. چطوری دیکد کنم؟ لطفا کمک کنید. با سلاممیخواستم برای راحتی در کار با استفاده از دیتابیس پسوردی که یادم رفته رو ببینم ولی مثل اینکه به صورت hash هست.md5 هم نیست. چطوری دیکد کنم؟ لطفا کمک کنید. ممنون حل شد.از نوع base64 هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2013 آموزش تغییر پسورد رو گذاشته بودم در انجمن قبلا .به هر حال ابتدا از فایل config/setting.php cookie key رو کپی کنید و در بخش پسورد در دیتابیس پیست کنید . بعد آخر اون ، رمز عبور دلخواهتون رو تایپ کرده و روی md5 تنظیم و اوکی کنید . تمام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .