intel_amd ارسال شده در آبان 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2013 دوستان این فایل هائی که داخل بازارچه به صورت رایگان قرار داده شده اند را چطور می توان دانلود کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2013 گام اول اضافه کردن محصول به سبد خریده ، گام دوم رفتن به سبد خریده ، گام سوم تکمیل سفارش و مراحل سفارشه ، بعد که سفارش رو تموم کردین ، محصول میاد تو ایمیلتون و میتونید دانلود کنید ، یا از بخش تاریخچه سفارشات میتونید رو جزئیات کلیک کرده و محصول رو دانلود کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
intel_amd ارسال شده در آبان 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2013 برای کامل کردن سفارش باید پرداخت بزنم؟میزنم پرداخت بعد میاد آدرس میخاد - توی بازارچه هم ثبت نام کردم - آدرس و شماره تماس وارد میکنم میگه دسترسی نامعتبر و دیگه جلوتر نمیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2013 این موارد به زودی تغییر میکنن تا مشکلات کمتر بشه Sent from my Xperia using Tabatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
intel_amd ارسال شده در آبان 22، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2013 من پیشنهاد میکنم حتما لازم نیست محصولات رایگانو طبق سیستم محصول مجازی پرستا بذارید و میتونید خیلی راحت فایلو ضمیمه محصول کنید تا راحت بشه دانلود کرداما بازم سیستم اگر مشکلی نداشت همون حالت هم بد نبود اما باور کنید من هرچی آدرسو تلفن میدم باز میگه خطا و جلو نمیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2013 شما نیازی به ثبت آدرس ندارید. فقط عضو باشید کافی هستسیستم پیوست فایل یک مشکل داره که همه فایل ها یک جا و بدون نظم جمع میشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .