ali_8173 ارسال شده در آبان 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2013 با سلام.ببخشید تو قالب پیش فرض سایت 2 قسمت سمت چپ هست که فارسی نیست . می خواستم ببینم این 2 قسمت کجای قسمت مدیریت هست که متنش رو عوض کنم و فارسی بنویسم . ممنونhttp://upload7.ir/images/37104052697261525921.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamad.noise ارسال شده در آبان 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2013 هر دو ماژول هستندOUR STORES:ماژولی هست به نام بلوک فروشگاه هاتماس با ما:ماژولی به نام بخش تماس با ماکه اولی از قسمت پیکر بندیش فقط میشه اون تصویر رو عوض کردو دومی هم فقط ایمیل و شمارهولی با دست بردن توی کد های ماژول میشه ادیتش کرد و فارسی بشه!دسترسی به ماژولها:کنترل پنل > ماژولها> ماژولها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_8173 ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2013 ممنون . می خواستم ببینم این فایلش کجاست که برم دستکاری کنم و بتونم فارسی بنویسم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2013 از فایل که فارسی نمیکنن ، پرستاشاپ سیستم ترجمه داره ، از مدیریت / بومی سازی /ترجمه از این صفح همیتونید ترجمه های ماژول رو انتخاب و بعد رو پرپم ایران کلیک کنید تا وارد بخش ترجمه بشین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_8173 ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2013 از فایل که فارسی نمیکنن ، پرستاشاپ سیستم ترجمه داره ، از مدیریت / بومی سازی /ترجمه از این صفح همیتونید ترجمه های ماژول رو انتخاب و بعد رو پرپم ایران کلیک کنید تا وارد بخش ترجمه بشین .با سلام . من وارد این قسمت شدم ولی چیزی چیزی ندیدم که بتونم تغییر بدم . فقط اگه میشه محل دقیق اون نوشته هایی که تو عکس پست 1 گذاشتم بهم بگید میرم تغییر میدم و فارسی می نویسم. ممنوندر ضمن برای ترجمه که میزنم این پیغام رو میده کجا می تونم این مشکل رو حل کنم؟در صورتی که من هاست ندارم و از wampserver استفاده می کنمhttp://upload7.ir/images/23143576159790431274.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ofpersia ارسال شده در تیر 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 26، 2014 من هم همین سوالو دارم!توی یه تاپیک دیگه ای پرسیده شده و جواب هم داده شدهامتحان کنید شاید به نتیجه رسیدید! من که به نتیجه نرسیده و همونجا دلیلشو پرسیدم ولی کسی هنوز پاسخ نداده مدیران واسه حل این مشکلمون همت کنندمرسی حل مشکل دراین تاپیک>>> کلیک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .