mamad.noise ارسال شده در آبان 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2013 با سلامامروز که پرستا رو چک میکردم دیدم آپدیت جدید رو ارائه کردن !میخوساتم دوستان اگه اطلاعاتی درباره ی نسخه جدید دارن بگن و اینکه تیم پشتیبانی بفرماین کی کار ترجمه رو شروع و تموم میکننپیشاپیش ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2013 این نسخه بیشتر برای رفع مشکلات و باگ های نسخه قبلی ارائه شده و چیز جدید زیادی نداره . تنها چیزی که من دیدم و جدید بود ، ساده تر شدن بخش حامل ها بود که به صورت یک ویزارد (wizard ) گنجانده شده و دیگه تاپیک هایی که درمورد حامل زده میشن در این انجمن ، فکر میکنم تعطیل خواهند شد ، چون بخش حامل خیلی خیلی ساده شده . در مورد نسخه فارسی ، هم حداقل یکی دو ماه زمان میبره ، اینو که خودتون خوب میدونید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2013 یه بررسی میکنم و سعی میشه که هرچه زودتر ارایه کنیم Sent from my Xperia using tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .