spanser1 ارسال شده در آبان 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2013 با سلام من از نت افراز هاست دارم و هاستم دایرکت ادمین است.من پرستا شاپ را بدون مشکل نصب کردم و قسمت ادمین فروشگاه بالا می اید. ولی وقتی در قسمت ادمین گزینه دیدن فروشگاه من را می زنم سایت از ادرس دیگر(http://www.damane man.ir/prestashop/index.php) بالا می اید.و وقتی دامین اصلی را در ادرس بار می زنم با یغام زیر مواجه می شومForbiddenYou don't have permission to access / on this server. www.damane man.ir damane man:نام دامینم سایتم است که به دلایلی ذکر نکردم.لطفا راهنمایی کنید تا سایت از دامنه اصلی بالا بیاییدبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2013 مجدد پرستا رو نصب کنیدقبل از نصب محتویات پوشه prestashop رو باید به روت منتقل کنید Sent from my Xperia using tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
spanser1 ارسال شده در آذر 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2013 مجدد پرستا رو نصب کنیدقبل از نصب محتویات پوشه prestashop رو باید به روت منتقل کنید Sent from my Xperia using tapatalk 4با تشکر از پاسختون...هاستم نت افراز و دایرکت ادمین است.و پوشه روت اصلا در ان وجود ندارد.و با پشتیبانی هاست که صحبت کردم گفتند باید در پوشه public_html نصب شوداین کار را کردم حالا بعد از ادرس سایت کلمه index.php? اضافه می شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2013 پوشه روت ( root ) منظور همون public_html هست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
spanser1 ارسال شده در آذر 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2013 پوشه روت ( root ) منظور همون public_html هست .در در پوشه public_html نصب کردم همه چیز بدون مشکل است. فقط وقتی ادرس سایت را در ادرس بار می زنیم به نتهای ان کلمه index.php اضافه می شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2013 خب باید هم اضافه بشه دیگه دوست من به صورت دیفالت همینطوریه تو وردپرس ، تو پرستا ، تو جوملا ، تو همه اسکریپت های php . اگه خواستین نباشه ، باید مثل وردپرس برین از تنظیمات پرستاشاپ عوضش کنید . از قسمت تنظیمات / سئو و url - ،در این صفحه url اشنا رو فعال کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
spanser1 ارسال شده در آذر 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2013 با سپاس فراوانتجربه اولم بود ممنون از توجه توناوکی شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .