alishad ارسال شده در آذر 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2013 با سلام مجددببخشید بنده میخواستم این 4 روش برای قسمت پرداخت رو قرار بدم: 1- پرداخت نقدی پس از تحویل2- پرداخت با پز ( کارت خوان ) سیار پس از تحویل درب منزل3- پرداخت کارت به کارت4- پرداخت فیش واریزی موارد 1 و 4 موجود بودش ولی مورد 2 و 3 وجود نداشتراهی وجود داره که من مورد 2 و 3 رو هم اضافه کنم؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2013 باید از ماژول فیش بانکی کپی بگیرید و تغییر نام بدیدیا دنبال ماژول هایی بگردید که بشه داخلشون چند اکانت تعریف کردuniversal payment نامیده میشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alishad ارسال شده در آذر 5، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2013 باید از ماژول فیش بانکی کپی بگیرید و تغییر نام بدیدیا دنبال ماژول هایی بگردید که بشه داخلشون چند اکانت تعریف کردuniversal payment نامیده میشنآقا دانوش ماژولی با اسم universal payment وجود ندارهدقیق میشه بگید کدومه ؟ و اینکه اسمش رو rename کنم کافیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2013 من یک نمونه دیده بودم ولی اسمش یادم نیست. مشابه همون چیزی بود که گفتمخیر تغییر نام ماژول نیاز به فهم کامل php داره تا تداخل پارامترهای موجود در پیکربندی به وجود نیاد Sent from my Xperia using tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
roshanics ارسال شده در اسفند 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2015 برای مورد 2 و 3 راهی هست؟ (راه که قطعا وجود داره، اما منظور راه ساده ای هست که بشه به راحتی پیاده کرد)با سلام مجددببخشید بنده میخواستم این 4 روش برای قسمت پرداخت رو قرار بدم:1- پرداخت نقدی پس از تحویل2- پرداخت با پز ( کارت خوان ) سیار پس از تحویل درب منزل3- پرداخت کارت به کارت4- پرداخت فیش واریزیموارد 1 و 4 موجود بودش ولی مورد 2 و 3 وجود نداشتراهی وجود داره که من مورد 2 و 3 رو هم اضافه کنم؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .