MojiOS ارسال شده در آذر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2013 با عرض سلام و خسته نباشید.من یه سری ویژگی تو بخش مدیریت تعریف کردم. حالا می خوام تو موقع اضافه کردن محصول مثلا برای شاخه تلویزیون فقط ویژگی های مربوط به شاخه تلویزیون مثل رزولوشن و... نشون بده که من وارد کنم و برای اضافه کردن یخچال فقط ویژگی های مربوط به شاخه یخچال رو نشون بده.چطور می تونم این کارو کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2013 خب همینکارو میکنه دیگه دوست من ، یه سری ویژگی شما وارد میکنید ، وقتی محصولی اضافه میکنید از بخش مشخصات میبینید که تمامی مشخصات رو لیست کرده ، شما اونایی که به تلویزیون مثلا مربوطه رو انتخاب میکنید ، مثلا سایز 42 اینچ .به اونایی که مرتبط با تلویزیون نیست دست نمیزنید و خالی میذارین بمونن . در بخش کاربری فقط اونی که انتخاب کردین رو نمایش خواهد داد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MojiOS ارسال شده در آذر 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2013 خب همینکارو میکنه دیگه دوست من ، یه سری ویژگی شما وارد میکنید ، وقتی محصولی اضافه میکنید از بخش مشخصات میبینید که تمامی مشخصات رو لیست کرده ، شما اونایی که به تلویزیون مثلا مربوطه رو انتخاب میکنید ، مثلا سایز 42 اینچ .به اونایی که مرتبط با تلویزیون نیست دست نمیزنید و خالی میذارین بمونن . در بخش کاربری فقط اونی که انتخاب کردین رو نمایش خواهد داد .می دونم فقط اونایی رو که پر کردی نشون میده. منظور من تو بخش اضافه کردن محصول هست. کلی مشخصات هست. اگر بخوای بین این همه مشخصات بگردی و فقط واسه یخچال یا واسه تلویزیون رو پیدا کنی و بهشون مقدار بدی کلی زمان میبره و خطاش هم بالاس. من منظورم اینه که از همون بخش مدیریت وقتی واسه محصول یه شاخه مشخص (مثلا تلویزیون) انتخاب می کنی فقط مشخصات مربوط به تلویزیون رو تو بخش افزودن محصول نشون بده، نه کل مشخصاتی که تو سایت وارد شده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2013 امکانش نیست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2013 این امکان رو ندارهاگر این امکان رو بخواید باید ماژول براتون بنویسیم. Sent from my Xperia using tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .