hamechiz ارسال شده در آذر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2013 با سلام من ماژول ياهو و نماد الكترونيكي نصب كردم و همشون رفتن پايين صفحه؟ چطوري ميشه اونا رو به بالا و پايين يا چپ و راست صفحه قرار داد؟ با تشكر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2013 سلاماز بخش مدیریت ، ماژولها>>موقعیت : میتونید جایگاه ماژولها رو تغییر بدیدالبته باید ماژول هم قابلیت جابجایی رو داشته باشهموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosein67 ارسال شده در خرداد 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2014 رامتین جان من ماژول آمار بازدید رو نصب کردماما صفحه اول سایتم نمیاداز منو جایگاه ها پیداش کردم"جاگیری در" غیر فعاله و روی display left تنظیم شده و قابل ویرایش نیست چه کنم حالا؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2014 سلامباید نویسنده ماژول بررسی کنهکلا توصیه میکنم از ماژولهای رایگان خارج از بازارچه استفاده نکنید مگه اینکه سایت خیلی معتبری اون و ارائه کرده باشهبا این حال دیباگ رو روشن کنید ببینید چه خطایی میده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .