shahram57 ارسال شده در تیر 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2013 من این ماژول رو خریداری کردم و نصب میشه و پیغام نصب با موفقیت هم دریافت میکنم . ولی در لیست ماژول ها نمایش داده نمیشه لطفا بفرمایید چه کار باید انجام بدم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2013 فایل فشرده ماژول رو باز کنیدهمه محتویات 3 ماژول را به پوشه module بریزیدیک ماژول در بخش پرداخت و درگاه و دو ماژول در بخش ارسال و حامل اضافه می شود که باید نصب کنید.راهنما را هم مطالعه کنیدموفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mtd313 ارسال شده در شهریور 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2013 سلاممن از وقتی این سه تا فایل رو منتقل کردم به فولدر ماژولها...دیگه نمیتونم وارد صفحه ماژولهای صفحه ادمین بشملطفا راهنمایی کنید که مشکلش چیه؟ http://upload7.ir/images/69497030841768271410.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2013 بخش سوالات پرتکرار رو مطالعه کنید و سوالتون رو طبق اون راهنما کامل کنید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mtd313 ارسال شده در شهریور 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2013 سلاممرسی مشکل قبلی حل شد.(مقدار ورژن میبایست به صورت string داخل کاما قرار میگرفت)ماژول طبق توضیحات نصب شده، پنل رو هم از فروتل ثبت نام و مبلغ رو واریز کردم و ...ولی هنوز مشکل داره، لطفا راهنمایی بفرمایید که مشکل زیر از کجا ناشی میشه؟ (کامپایل اجباری و ... هم انجام دادم) http://upload7.ir/images/12467078609709662076.png مرسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2013 این مشکل میتونه چندین دلیل داشته باشهاز جمله رمز عبور اشتباه یا نام کاربری اشتباه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mtd313 ارسال شده در شهریور 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2013 این مشکل میتونه چندین دلیل داشته باشهاز جمله رمز عبور اشتباه یا نام کاربری اشتباهیوزر و پس رو چندبار چک کردم!!چه دلایل دیگه ای میتونه داشته باشه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2013 دلیل دیگه میتونه عدم ارتباط با فروتل باشه.شما اطلاعات رو برای من پیام خصوصی کنید تا چک کنم. اطلاعات هاست و مدیریت و ftp لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در شهریور 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2013 سلامنمیدونم میتونه کمکی کنه یا نه ولی پنل پستی فروتل با پسوردهای امنیتی مشکل داره. یعنی فایروال رو طوری تنظیم کردن که نمیتونید از کاراکترهای سیمبل مانند !@#$%^ در پسورد استفاده کنید.اگر از این نوع پسورد استفاده کنید، ماژول به عنوان مهاجم شناسایی میشه و دسترسی سایت شما به سرور فروتل مسدود میشه و درنتیجه ماژول اتصال به پنل فروتل از کار میفته.این مورد رو بررسی کنید.یاعلی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
findingsky ارسال شده در شهریور 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2013 با سلام من از نسخه prestashop_1.5.4.1_rtl_1.0_beta رو لوکال هاست استفاده میکنم تابعد از تست کامل ببرم رو هاست اصلیم. ماژول حرفه ای سرویس خرید پستی فروتل Frotel_COD_Ver_2.1.1_PS_1.4-1.5 رو خریداری نمودم. اما هنگامی که از صفحه"ماژولها" گزینه "افزودن یک ماژول جدید" را انتخاب و مسیر فایل فوق الذکر را می دهم بعد از بارگذاری با پیغام خطا زیر مواجه می شوم. [PrestaShop] Fatal error in module frotel: syntax error, unexpected '.1' (T_DNUMBER) واگر دوبارهبه صفحه ماژول ها بروم [PrestaShop]Fatal error in module frotel: syntax error, unexpected floating-point number(T_DNUMBER) لازم بذکر است از طریق کپی فایل های درون زیب و انتقال آن به پوشه "modules" نیز با همین خطا مواجه شده ام. لطفا پیگیری نمائید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2013 فایل های php ماژول رو باز کنید و در جایی که ورژن رو نوشتهthis->version=عدد رو داخل " " قرار بدید تا این خطا رو ندهفراموش نکنید که سه تا ماژول هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2013 کمکی که میتونم بکنم اینه که اطلاعات رو ارسال کنید تا رسیدگی کنماطلاعات هاستاطلاعات مدیریت و آدرس وروداطلاعات یک مشتری برای تست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouyandesign ارسال شده در مهر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2013 کمک فوری! مشکل فروتل حرفه ای شلام اساتید محترم به دلیل مشکلی که ماژول فروتل حرفه ای داشت ( عدم نمایش هزینه پست ) تصمیم گرفتم دوباره آپگریدش کنم و فایل هارو طبق دستور العمل پاک کردم از سرور . بعدش هم ادمین هم فروشگاه سفید شد !! دستی آپ کردم فایل هارو تاثیر نداشت ! دیباگ روشن کردم چیزی نشون نداد ! لطفا کمک کنید !! پرستا 1.4.9 http://kar-dasti.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2013 کمک فوری در انجمن درخواست نکنیدبرای کمک فوری از بازارچه و بخش تماس با ما استفاده کنید و پیام بذارید سپس از بخش راه های ارتباطی با یکی از شماره ها تماس بگیرید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده