adel28 ارسال شده در آذر 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2013 چند خطا در صفحه مدیریت فروشگاه قسمت "پیکربندی فهرست بررسی" به شرح زیر موجود است: این خطا ها چی هستند؟چطور می توان آنها را برطرف کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2013 نمیخوام ملالغتی کنم ولی اینا خطا هستند؟این ها توصیه هستند و عنوانش هم فهرست بررسی یا چک لیست هست تنظیمات کامپایلتنظیمات فشرده سازیتنظیمات کشتنظیمات آدرس ها و سئوشیوه صحیحش هم قبلن توضیح داده شدهعنوان تاپیک رو اصلاح کردم Sent from my Xperia using tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adel28 ارسال شده در دی 4، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2013 نمیخوام ملالغتی کنم ولی اینا خطا هستند؟این ها توصیه هستند و عنوانش هم فهرست بررسی یا چک لیست هست تنظیمات کامپایلتنظیمات فشرده سازیتنظیمات کشتنظیمات آدرس ها و سئوشیوه صحیحش هم قبلن توضیح داده شدهعنوان تاپیک رو اصلاح کردم Sent from my Xperia using tapatalkپس خیلی مهم نیست؟بنظرتون با توجه به عکسی که گذاشتم نیاز به تغییری هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2013 البته که مهم هستنداما خطا نیستندامکانات برای بهینه سازی سایتتون هستندروی هرکدوم کلیک کنید و برای عنوان هاش در انجمن جستجو کنید تا به نتیجه برسید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .