azarfc ارسال شده در آذر 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 27، 2013 با سلام به همه دوستاندوستان کسی هست که با مولتی شاپ پرستا شاپ کار کرده باشه ؟اگه کار کردید بگید چجوری باید راه بندازمش و توضیحات بیشتر .ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 27، 2013 سلامکار زیاد پیچیده ای نیستابتدا از منوی تنظیمات >> عمومی : چند فروشگاهی رو فعال کنیدسپس به منوی پارامترهای پیشرفته >> چندفروشگاهی بریددراینجا میتونید گروه و یا فروشگاه جدید ایجاد کنید. تا اونجایی که خاطرم هست از سایت اصلی، ایجاد گروه به این منظور هست که شما بتونید محصولات و مشتزیانتون رو بین فروشگاههای هر گروه به اشتراک بذارید.میتونید برای هر فروشگاه مدیران متفاوتی انتخاب کنیدمحصولات رو با قیمت های مختلف قرار بدیداطلاعات تماس مجرا ، تولید کننده ها و توزیع کنندگان متفاوتماژولها رو میتونید در یک فروشگاه فعال و در دیگری غیر فعال کنیدقالب متفاوت برای هر فروشگاه (در دموی قالب کامپیوتر سبز در امضای بنده از همین قابلیت چندفروشگاهی استفاده شده )و بسیاری امکانات دیگر که در حین کار با اونا آشنا میشیدتوضیحات کامل رو در مستندات سایت اصلی میتونید پیدا کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azarfc ارسال شده در آذر 27، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 27، 2013 با سلام دوست عزیز من قبلا میخواستم 2 پرستا شاپ رو در ساب دایمن های مختلف نصب کنم و استفاده کنم و همین کار رو کردم . الان من چجوری میتونم این 2 فروشگاه رو به هم وصل کنم ؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azarfc ارسال شده در آذر 28، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2013 دوستان لطف کمی کمک کنید تا من این مولتی شاپ رو فعال کنم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2013 دوست عزیز دو تا نصب کردید و این ربطی به مولتی شاپ ندارهتوضیحات کامل رو عرض کردمفکر نمیکنم راهی برای اتصال این دو فروشگاهی که ساختید وجود داشته باشهموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azarfc ارسال شده در آذر 28، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2013 با سلام ببخشید حالا من چجوری میتونم مولتی شاپ درست کنم ؟میتونید یه توضیح کامل در مرود ساخت مولتی شاپ بدید ؟من با گفته های بالای شما در تنظیمات url گیر میکنم و نمیدونم باید چیکار کنم !با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2013 فیزیکی رو دست نزنید و فقط مجازی بهش بدیددر دمو قالب کامپیوتر سبز ، uri مجازی رو green-computer تعیین کردمشما هم میتونید متناسب با فروشگاه و محصولاتش یک آدرس براش تعیین کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dcenter.ir ارسال شده در دی 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2013 سلام ...من نحوه تنظیم چند فروشگاهی را از تو سایت اصلی دیدم (فیلم)و در قسمت چند فروشگاهی سمت راس( درخت چند فروشگاهی ) نمایش فروشگاه ها و ویرایش اونا را نشون می داد اما برای من که از PrestaShop™ 1.5.4.1 فارسی استفاده می کنم هیچ چیزی در این بخش نمایش نمی ده....و حتی نمی تونم فروشگاهی که ایجاد کردم پاک کنم.فقط می تونم از قسمت تعمیرات غیر فعالش کنم......باید چیکار کنم؟ www.dcenter.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2013 سلامدوست عزیز بنده هم از نسخه فارسی استفاده میکنم و درخت رو نشون میده و مشکلی ندارهمشکل شما از جای دیگه باید باشهموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dcenter.ir ارسال شده در دی 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2013 سلامدوست عزیز بنده هم از نسخه فارسی استفاده میکنم و درخت رو نشون میده و مشکلی ندارهمشکل شما از جای دیگه باید باشهموفق باشیدسلام ممنون از پاسخ.ممنون میشم یک نگاهی به سایت من کنید.یک میل بدین تا یوزر پس مدیریت را واستون بفرستم .البته اگر وقت دارین و مزاحم نمی شم.....در غیر اینصورت لطفا بفرمایید باید چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2013 از طریق پیام خصوصی ارسال کنید تا بررسی کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azarfc ارسال شده در دی 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2013 با سلام از بین دوستان کسی میتونه طریقه سایت مولتی شاپ رو توضیه بده ؟ لطفا کامل باشه ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .