amirhrezaei ارسال شده در بهمن 9، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2011 با سلام به همه دوستان و مديران محترم سايت همونطور كه ميدونيد توي پرستا شاپ يه مشكل بزرگ دوستان ارسال راحت خبرنامه به مشتريان و اعضاي خبرنامه هست كه چندين راه رو دوستان نوشته بودن ولي با استفاده از اين ماژول ديگه مشكلي براي ارسال چه به صورت تكي و چه به صورت گروهي نخواهيد داشت. قابليت هاي ماژول :قرار گرفتن ماژول در بخش مديريتاضافه كردن تب خبرنامه در هرجاي فروشگاه كه مايل باشيدبخشي براي تايپ راحت متن خبرنامهقابليت ارسال ايميلهاي زمان بندي شدهارسال ايميل به گروه مشتركينارسال ايميل به گروه اعضاي خبرنامهارسال ايميل در تاريخ تولد مشتركينارسال ايميل در تاريخ يك مشخص اين ماژول با پرستاشاپ نسخه 1.4.4.1 تست شده و سازگاري كامل داره و توسط من فارسي و راست چين شدهاگر با مشكلي مواجه شديد بفرماييد چك كنم. برای دریافت رایگان ماژول از بازارچه پرستا شاپ اینجا کلیک کنید موفق باشيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezooon ارسال شده در بهمن 12، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2011 با سلام و تشكر از جنابعاليدر ارتباط با اين ماژول 2 سوال داشتم، محبت بفرمائيد راهنمايي كنيد:در مورد بلوك مشتركين چگونه بايد اقدام نمود زيرا فقط فيلد نام و نام خانوادگي دارد . دوم اينكه سوابق ارسال خبرنامه را در كدام قسمت ي توان يافت؟سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezooon ارسال شده در بهمن 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2011 با سلام و تشكر از جنابعاليدر ارتباط با اين ماژول 2 سوال داشتم، محبت بفرمائيد راهنمايي كنيد:در مورد بلوك مشتركين چگونه بايد اقدام نمود زيرا فقط فيلد نام و نام خانوادگي دارد . دوم اينكه سوابق ارسال خبرنامه را در كدام قسمت ي توان يافت؟سپاسبا سلام و امتنان ، اگر هر یک از دوستان در ارتباط با سوالات فوق یا اشکال زیر میتوانند راهنمایی بفرمایند بی نهایت تشکر میکنم. سپاس ارسال خبرنامه به مشترکین خبرنامه با موفقیت انجام میشود اما آنچه خواننده می بیند به صورت متن همراه با کاراکتر است البته متن ارسالی ایتدا کپی و سپس در محل متن خبرنامه پیست شده بود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezooon ارسال شده در بهمن 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2011 با سلام مجدد خدمت دوستان بزرگواربزرگواران اگر جواب بنده حقیر را بدهند که در 2 قسمت فوق ابراز نموده ام کمال تشکر را دارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirhrezaei ارسال شده در بهمن 21، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2011 دوست عزیز ببخشید چند وقتیه درگیر یه سری کارهای سایت بودم پستهاتون رو ندیدممواردی رو که فرمودید چک کردم ، نمیدونم ایراد از ماژوله یا چیز دیگه ولی برای ارسال به اعضای خبرنامه فقط کافیه تیک بلوک مشترکین خبرنامه رو بزنید تا به همه ارسال بشه . نام و نام خانوادگی رو وارد کردم ولی جواب نگرفتم ، در ضمن بعد از ارسال خبرنامه گزارشی از ارسالهای موفق و یا نا موفق رو بهتون نشون میده و دیگه جایی بایگانی نمیکنه.برای ارسال هم پیشنهاد میکنم از بخش مخصوص تایپ متن خبرنامه استفاده بکنید ، من با این کار مشکلی برنخوردم شاید دلیل بهم ریختگی متن شما همون موردی که فرمودید باشه. به این مسئله هم توجه بفرمایید که بعضی از ماژولهای رایگان هنوز خیلی کامل نشده و فقط تا حدودی با توجه به فارسی بودن محیط پرستاشاپ و قابلیتهای سرور شما و همچنین نسخه پرستاشاپ درست کار میکنن. موفق و پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezooon ارسال شده در اسفند 13، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2011 با سلاممتن خبرنامه را در همان قسمت پيام ماژول ارسال خبرنامه تايپ كردم فونت هم تاهوما انتخاب شد. يك تصوير و 2 لينك قرار داده شد. اما براي دريافت كننده خبرنامه باز هم متن و كاراكتر با هم نمايش داده ميشود و عكس ديده نميشود. لطفا هر يك از اساتيد اگر راه حلي براي اين مشكل دارند راهنمايي بفرمايند، مزيد امتنان است.سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در خرداد 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2014 میشه این ماژولو برای 1.5 استفاده کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در شهریور 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2014 با سلامظاهرا این ماژول با 1.5 مشکلاتی داره و ارور میدهدوستان اگر ماژولی مشابه به این برای پرستا 1.5 دارندممنون میشم معرفی کنندیا اگر امکان سازگاری هست با نسخه 1.5 سازگار شودبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در خرداد 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2015 سلام عزیزان بنده از 1.6 استفاده میکنم و میخووام برای تمامی مشتری ها که توی خبر نامه ثبت نام کرده اند یه ایمیل بفرستم ممنون میشم کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در خرداد 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2015 سلام عزیزان بنده از 1.6 استفاده میکنم و میخووام برای تمامی مشتری ها که توی خبر نامه ثبت نام کرده اند یه ایمیل بفرستم ممنون میشم کمک کنیدلیستشونو استخراج کنید و از طریق میل چیمپ بفرستید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در خرداد 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2015 داداش از طریق ویرایش ماژول خبرنامه خروجی CSV گرفتم حالا چطوری ارسال کنم ؟تو سایت mailchim عضو شدم نمیدونم چطوری باید باهاش کار کنم ممنون میشم کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در خرداد 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2015 داداش از طریق ویرایش ماژول خبرنامه خروجی CSV گرفتم حالا چطوری ارسال کنم ؟تو سایت mailchim عضو شدم نمیدونم چطوری باید باهاش کار کنم ممنون میشم کمک کنیدباید یه لیست بسازید، بعد وارد لیست بشید و add subscriberرو بزنید و بعد هم گزینهimport نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در خرداد 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2015 داداش از طریق ویرایش ماژول خبرنامه خروجی CSV گرفتم حالا چطوری ارسال کنم ؟تو سایت mailchim عضو شدم نمیدونم چطوری باید باهاش کار کنم ممنون میشم کمک کنیدباید یه لیست بسازید، بعد وارد لیست بشید و add subscriberرو بزنید و بعد هم گزینهimportفایل csv که گرفتم خیلی داغون و در هم هست و وقتی ایمپورت زدم ارور داددر صورت امکان ساده تر اموزش بدید ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در خرداد 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2015 داداش از طریق ویرایش ماژول خبرنامه خروجی CSV گرفتم حالا چطوری ارسال کنم ؟تو سایت mailchim عضو شدم نمیدونم چطوری باید باهاش کار کنم ممنون میشم کمک کنیدباید یه لیست بسازید، بعد وارد لیست بشید و add subscriberرو بزنید و بعد هم گزینهimportفایل csv که گرفتم خیلی داغون و در هم هست و وقتی ایمپورت زدم ارور داددر صورت امکان ساده تر اموزش بدید ممنون میشمساده تر نمیدونم چی میشه دیگه. فایل سی اس وی مشکل داره من بلد نیستم. تو یه تاپیک جدا بپرسید شاید کسی بدونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elsan ارسال شده در مرداد 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2015 سلام دوستان من به صفحه ماژول رفتم ولی هیچ دکمه خرید یا سبد خرید هم نداره آیا برش داشتن؟ آیا دیگه امکان دانلود اون وجود نداره؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mmahdi ارسال شده در مرداد 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2015 سوال داشتم آیا این ماژول با پرستا نسخه 1.6 هم کار می کند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elsan ارسال شده در مرداد 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2015 سلام دوستان تو صفحه دانلود ماژول هیچ لینکی نیست. آیا برش داشتند؟ کسی هست این ماژول رو به منم بده؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .