zagros12 ارسال شده در دی 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2013 چرا دکمه افزودن به سبد خرید در محصولات غیر فعال است؟خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه؟پرستاشاپ 1.5 را لوکال نصب کردم. اولین بار هست که باهاش کار میکنم.کمکککککککککککککککککککک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2013 دوست من رو لوکال که نمیشه راهنمایی کرد ، هزار جور مشکل مکنه وجود داشته باشه ، باید یه جایی سایت رو آنلاین کنید تا ما بتونیم ببینیم ، هم بخش کاربری و هم مدیریت تا بتونیم راهنمایی کنیم . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2013 سلامدوست عزیز جواب سوالتون داده شده در مرتبه اولی که پرسیدینلطفا نظم انجمن رو بر هم نزنید و سوالتون رو در جاهای مختلف چند بار تکرار نکنیددر صورت تکرار اخطار دریافت خواهید گرفتاگه مشکلی دارید در ادامه همون سوال اولتون مطرح کنیدتاپیک بسته شدموفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده