saie1387 ارسال شده در دی 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2013 فروشگاه من با پرستا شاپ 1.5 طراحی شده ولی خیلی دیر باز میکنه تمامی ماژول های اضافی رو هم پاک کردم ، هاست هم از پارس انلاین گرفتم میشه کمک کنیدWWW.D2MARKET.IR نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در دی 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2013 سایت شما در هاست های اشتراکی خوبه و مشکل کمبود سرعت ندارید واسه من زود باز کرد http://gtmetrix.com/reports/www.d2market.ir/CCV40y5J نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در دی 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2013 یکی دو سایت با پرستا شاپ راه اندازی کردم که توی اونا هم مشکل باز کردن سایت خیلی تو ذوق می زنه!یکیشون shop.tgf.ir هست. اگر میشه راهنمایی بفرمائید که آیا میشه کاری کرد که سرعت بیشتر بشه یا نه؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2013 خب مشکل اینه که شما پرستاشاپ رو نصب میکنید و بعد رهاش میکنید بدون هیچ گونه تنظیماتی ، و فکر میکنید که باید با سرعت جت حرکت کنه وقتی پرستاشاپ رو نصب کردین اولین کار اینه که از منوی بالایی برین به آدرس : پارامترهای پیشرفته / کارایی ها دراین صفحه تنظیمات زیر رو پیدا کرده و مطابق شکل دقیقا تنظیم کنید . بعد برین به صفحه اول فروشگاهتون و کامل رفرش کنید ( ctrl+f5 ) تفاوت در رعت رومیتونید ملاحظه کنید که چقدر فرق خواهد کرد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در دی 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2013 بسیار ممنون از راهنماییتوناین کار رو انجام دادم ولی بازهم سرعت سایت پایین هست! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2013 ماژول های آماری رو حذف کنید کلا . در ضمن سرعت یک فروشگاه مثل سرعت یک وردپرس تازه نصب شده نمیتونه باشه هیچ وقت . پرستاشاپ اسکریپتی پر از ماژول و امکاناته و این امکانات کمی سرعتشو میگیرن . پس از یه حدی دیگه نمیتونید سرعت سایتتون رو افزایش بدین . همچنین هاستتون هم باید یه حداقل هایی داشته باشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .