tehranwifi ارسال شده در دی 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2013 با عرض سلام من میخوام یک آیتم در کنار خانه در قسمت وابستگی ها ایجاد کنم تا تنظیم کنم محصولات وابستگی به خانه نداشته باشند . با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2013 وابستگی ها دسته هستندفکر نمیکنم بتونید دسته بیرون از خانه بسازیدامتحان کنید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در دی 7، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2013 من میخوام به جای اینکه شاخه ها از زیر خانه نمایش داده شوند از یه جای دیگه ( یک آیتم دیگر در نوار افقی بالا ) نمایش داده بشوند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamad.noise ارسال شده در دی 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2013 همچین کاری امکان پذیر نیستیکی از اشکالات پرستا همینه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در دی 7، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2013 پس چجوری منوی افقی تو بازارچه را توانستند تغییر بدهند ؟ تو همین قالب پیش فرض هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamad.noise ارسال شده در دی 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2013 اون منوی افقی نیستماژول دیگری هست که نوشته شده اگر لازم دارید به بازارچه درخواست دهید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در دی 7، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2013 قیمتش چنده ؟ اوپن سورسه ؟ یک با بخری رو 10 تا فروشگاه میتونی نصبش کنی ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamad.noise ارسال شده در دی 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2013 از طریق بازارچه درخواست بدید توضیحات رو میدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2013 با همون ماژول هم امکان پذیره ولی باید شاخه ها رو ببرید زیر شاخه یه شاخه دیگه کنیدبرای منوی حرفه ای هم از بازارچه درخواست بدید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ebisat ارسال شده در اردیبهشت 4، 2019 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2019 سلام من وقتی محصولاتم رو اضافه کردم، تو قسمت وابستگی ها ، هر محصول رو فقط به آخرین شاخه اختصاص دادم(آخرین شاخه مربوط به محصول) مثلا فرض کنید شاخه های من اینطور باشه: 1-زیرشاخه اپل شاخه خانه - شاخه موبایل { 2- زیرشاخه سامسونگ 3-زیرشاخه سونی و محصولات گوشی سامسونگ رو فقط به زیرشاخه سامسونگ وابسته کرده باشم چیکار کنم که تمام محصولات گوشی سامسونگ در شاخه موبایل هم نشون داده بشه؟ اینو میدونم که تو قسمت وابستگی محصولات سامسونگ باید تیک سردسته موبایل زده بشه، اما چون محصولات زیاد هستن نمیخوام دونه به دونه این کار رو انجام بدم، چون خیلی زمانگیر میشه برای تمام محصولات فروشگاه بخوام به سردسته های مرتبط وصلشون کنم(اشتباهم این بود زمان تعریف محصول این کار رو انجام ندادم) ممنون میشم اگه راهی هست راهنمایی کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در اردیبهشت 4، 2019 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2019 درود بصورت پیش فرض تنها راه همین هست که تک تک محصولات رو ویرایش و بخش شاخه ها رو مجدد تنظیم کنید. ماژولی هست به نام "بروزرسانی محصولات" که بصورت یکجا میتونید محصولات رو ویرایش کنید. این ماژول توسط سایت پرستااستور ارائه شده است، در رابطه با جزئیات ماژول میتونید از خودشون مشورت بگیرید. موفق باشید واکنش ها : ebisat 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ebisat ارسال شده در اردیبهشت 4، 2019 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2019 ممنون از راهنماییتون خب با توجه به اینکه شاخه خانه توی سایت نمایش داده نمیشه، با تجربه ای که شما از سایر کاربرای پرستاشاپ دارید، بنظرتون تمام محصولات سایتم رو جزء شاخه خانه هم قرار بدم یا جزء همون شاخه اصلی و زیر شاخه نهایی؟ مثلا توی مثال پست قبلی بهتره محصول (گوشی سامسونگ) رو جزء خانه هم قرار بدم یا فقط جزء دو دسته (شاخه موبایل و زیرشاخه سامسونگ)؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اردیبهشت 5، 2019 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2019 سلام بهتره شاخه خانه رو برای محصولات تیک بزنید واکنش ها : ebisat 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .