mossi ارسال شده در دی 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2013 سلام من یک سایت دارم که میخوام چیزهای دانلودی و .. .. بفروشم و دومشکل دارم اول اینکه میخوام کسی که ثبت نام میکنه اصلا ازش آدرس و کد پستی و ... نخواد و دوم اینکه من قیمت سایت را تومن کردم و یه مشکل دارم که یه محصول هزار تومنی گذاشتم تا با پی لاین میخوایم پرداخت کنیم اینو میگه مبلغ تراکنش کمتر از 1000 ریال است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2013 کدپستی و برخی فیلدها اگه میخوای ننباشه ، برین به قسمت بومی سازی / کشورها ، کشور ایران رو پیدا کنید و روی ویرایش کلیک نمایید . بعد به راحتی کد پستی و استان و شرکت و برخی چیزا رو میتونید حذف کنید . برای برخی دیگر نیازه داره قالبتون شخصی سازی بشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در دی 5، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2013 اون پی لاین که مشگلشو گفتم چیکار کنم؟ و اینکه آدرس و تلفن ثابت را چجوری حذف کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2013 کمتر از صدتومن در سیستم بانکی قابل پرداخت نیست. Sent from my LT25i using Tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در دی 7، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2013 خب قیمت توی سایت من تومن هست و من قیمت را 1000 تومن زدم ولی اون اینو میگه مبلغ تراکنش کمتر از 1000 ریال است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در دی 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2013 کسی نیست مشکل منو حل کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2013 سلاماحتمالا مشکل از تنظیم نرخ ارز شماست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در دی 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2013 میشه بگین چجوری باید تنظیم کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2013 در انجمن بارها توضیح داده شدهپیشفرض رو 1 بذارید و بقیه رو متناسب با اون تنظیم کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .