LPLN ارسال شده در دی 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2013 سلام . من می خوام در زیر مجموعه های سایتم که وارد می شوند ، محصولات زیر شاخه دیده نشود . اما هر کاری می کنم درست نمی شود .مثلا وارد بخش اول که می شود بنده در زیر شاخه ها محصولاتی دارم . همه را در همان بخش اول فهرست می کند . وارد هر بخش که می شوم آن لینک بخش را در بالا قرار می دهد و فهرست کلیه محصولاتی که در زیر شاخه های این شاخه هست را هم نمایش می دهد . هر کاری کردم درست نشد . از کجای بخش مدیریت باید این مشکل را برطرف کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2013 هر محصول که اضافه میکنید باید شاخه های مرتبط رو انتخاب کنید تا نشون بده. شما هم انتخاب کردید و نشونشون میدهاگه این طور نیست جستجوی لایه ای رو نصب و فعال کردید که گزینه ای برای غیرفعال کردن این مورد داره Sent from my Xperia using tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در مرداد 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2014 سلام چجوری میشه در پرستا شاپ 1.6.06 در منو ها مثل عکس چند ستون عمودی دیگه اضافه کرد کرد البته این کار فقط در منو خانه اون هم یک ستون http://www.xum.ir/images/2014/05/14/Capture0.jpg ایجاد کرد ولی در ادامه امکان نداره نمونه ایجاد شده مثل بازار پرستا که عکس گذاشتمولی برای خودم ایجاد نمیشهدر موقع ایجاد شاخه فقط اولین گزینه (نمایش) داره و بقیه گزینه (ویرایش) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2014 این کار خودکار هستما برای شاخه رایگان سه زیر شاخه ای که میبینید رو ایجاد کردیم و ماژول نمایش میده Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در مرداد 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2014 ممنون از پاسخچجوری زیر شاخه ایجاد کنم الان سه روز هست شده مشکل من ممنون میشم راهنمایی با نسخه جدید 1.6.06 هماهنگ باشهاین کار خودکار هستما برای شاخه رایگان سه زیر شاخه ای که میبینید رو ایجاد کردیم و ماژول نمایش میده Sent from my Xperia using Tapatalk proنحوه ایجاد زیر شاخه در 1.60.6 چجوری هست من خودم وقتی شاخه ایجاد میکنم در اولین شاخه میشه اما در بقیه نمیشه و فقط مشه اون ویرایش کرد در ویرایش هم اسم و مشخصات تغییر میده زیر شاخه ایجاد نمی کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2014 برای ساخت شاخه اصلی ابتدا باید روی خانه کلیک کنید و بعد یک دسته ایجاد کنیدبه این معنی که همه شاخه های فروشگاه شما باید زیرمجموعه خانه باشند در غیر این صورت قابل استفاده نیستند.با این حساب زیر شاخه ها باید زیرشاخه ی یکی از شاخه هایی باشند که در شاخه خانه تعریف کردید.مانند نمونه ها : خانه > زنانه > تاپ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .