soori8 ارسال شده در دی 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2013 سلام من می خوام دو سایت فروشگاهی با دو پنل پستی فروتل متفاوت رو با قابلیت چند فروشگاهی راه اندازی کنم . آیا می تونم یک صفحه اصلی تعریف کرد که محصولات دو فروشگاه اونجا نشون بده و همچنین روی هر گروه هم که میریم دیگه جداگونه محصولات هر فروشگاه هم باشه ؟یا کلا پیشنهادتون اینه دو تا پرستا شاپ جدا نصب کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamadrad ارسال شده در دی 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2013 شما باید دو ساب دامین بسازید و دو پرستا نصب کنید بعد روی دامنه اصلی ایندکس طراحی کنید و یا از طریق دیتابیس و یا آر اس اس کالاهای دو فروشگاه رو در ایندکس فراخوانی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2013 قابلیت چند فروشگاهی براتون قابل استفاده هست ولی در حال حاضر ماژول های پستی قابلیت چند فروشگاهی ندارن. مایل باشید باید براتون ساخته بشه و بعد استفاده کنید Sent from my Xperia using tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در دی 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2013 چند فروشگاهی در پرستاشاپ 1.5 در مرحله تست و رفع ایراد هست چون اولین بار است این کار انجام شده پیشنهاد میشود تا نسخه 1.6 پرستاشاپ از این سیستم استفده نکیند که هم تمامی ماژول ها چند فروشگاهی شوند هم باگ های این قسمت و کاستی های آن برطرف شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mitram ارسال شده در مرداد 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2015 چند فروشگاهی در پرستاشاپ 1.5 در مرحله تست و رفع ایراد هست چون اولین بار است این کار انجام شده پیشنهاد میشود تا نسخه 1.6 پرستاشاپ از این سیستم استفده نکیند که هم تمامی ماژول ها چند فروشگاهی شوند هم باگ های این قسمت و کاستی های آن برطرف شودسلام . من پرستا 1.6 دارم میخواستم بدونم چطور می تونم سیستم چند فروشگاهی رو روش پیاده سازی کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2015 تنظیمات » عمومی. فعال کنید.سپس در پارامترهای پیشرفته ظاهر میشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mitram ارسال شده در مرداد 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2015 سلام . من پرستا 1.6 دارم میخواستم بدونم چطور می تونم سیستم چند فروشگاهی رو روش پیاده سازی کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mitram ارسال شده در مرداد 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2015 تنظیمات » عمومی. فعال کنید.سپس در پارامترهای پیشرفته ظاهر میشه Sent from my Xperia using Tapatalبا سلام مجدد من میخوام حالت مشتریان مشترک رو فعال کنم ولی این حالت برا من بطور پیش فرض غیر فعاله و امکان فعال کردنش نیست. چطور می تونم این کار رو انجام بدم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .