nasserheidary ارسال شده در دی 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2013 با سلام خدمت دوستان عزیز پرستاشاپیحدود یک ماه پیش شرکت پستی سفیر تعداد محدودی پنل 100٪ رایگان به فروشگاه داران ارائه کرد که بنده هم یک سرویس رایگان برای خودم و یک سرویس پولی برای شرکتمان برداشتم که واقعاً از سرویس دهی شان کاملاً راضی و ممنونم.امروز که داشتم برای یکی از مشتریانم محصولی را آماده می کردم دیدم دوباره یک مدت زمانی ( از عید قربان تا قدیر ) را برای ارائه سرویس رایگان مجدداً در نظر گرفته اند گفتم به همه اطلاع بدم که اگر کسی خواست استفاده کنه بی نصیب نباشه .آدرس سایت www.safircod.ir ضمناً شرکت پستی سفیر از 2 ماه پیش ماژول رایگان برای پرستاشاپ نسخه 1.4 و 1.5 ارائه کرده که 100٪ تست شده هستند و بنده یک ماه است که از آنها استفاده می کنم. برای دانلود ماژول ها به لینک زیر مراجعه کنید:http://presta-shop.ir/forum/Thread-3957-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%B7-%D9%BE%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%B3%D9%81%DB%8C%D8%B1-1-4-%D9%88-1-5?highlight=%D8%B3%D9%81%DB%8C%D8%B1از دانوش عزیز خواهشمندم که ماژول های مربوطه را به بازارچه پرستاشاپ هم منتقل کنند. واکنش ها : reza.azade 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azarfc ارسال شده در دی 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2013 با سلام دوستان من هم در این شکرت یک پنل پستی درخواست کردم و فعال شد .ولی یه مشکل دارم وقتی میخوام ماژل ها رو نصب کنم 2 تا از ماژل ها رو نصب میکنم ولی در سومی ماژل ارور میده و نصب نمیشه و میگه خطلا در نصب ماژل dmtsafircod.اگه کسی در این مورد چیزی میدونه لطف راهنمایی کنه . ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در دی 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2013 این ماژول وقتی آپلود شد در سه بخش اضافه میشه و شما نبایستی که هر سه بخش را نصب کنید . فقط بخش ممربوطه در قسمت ( سایر ماژولها) را نصب می کنید و از همان بخش وارد بخش پیکربندی شده و یوزر پسورد پنلتان را وارد می کند و ذخیره می کنید. والسلامضمناً اگر سوالی داشتید و یا اگر با نحوه نصب ماژول موردی داشتید با جناب آقای پناهنده تماس بگیرید 3 سوته براتون حلش می کنند . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در دی 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2013 با سلام و خسته نباشید راهنمای استفاده از ماژول پرستاشاپ پنل پستی سفیر موفق باشیدsafir-user-guide.pdf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آذر 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2014 سلام این ماژول برای 6.6 هم جواب میده ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در آذر 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2014 از آقای پناهنده بپرسید احتمالاً نسخه 1.5 ماژول شان روی نسخه 6 هم کار کنه. اینهم آدرس سایتشون:http://safircod.ir/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آذر 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2014 یادم اومد بگم که رایگان نیست فکر کنم 54 هزار تومان خرج داره !! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در آذر 21، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2014 اگر به تاریخ اولین پست نگاه کنید می بینید که برای یک سال پیش هست و طبیعتاً هیچ چیزی برای همیشه رایگان نیست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آذر 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2014 بله حق با شماست فقط چون تایپیک مجدد بالا اومده نوشتم که دوستان با اطلاعات بیشتری ثبت نام کنند از تذکر بجای شما ممنونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده